13/3/18

Έχθριος καιρός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Η Δεξιά ανέκαθεν έβλεπε παντού εχθρούς της θρησκείας, του έθνους και της γλώσσας μας. Τους χρειαζόταν.

Έχθριος καιρός για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Βλέπουν την κυβέρνηση της χώρας τους ως το μεγαλύτερο εχθρό της πατρίδας τους, την οποία όμως οι ίδιοι καταγγέλλουν όπου βρουν. Παλιότερα, προ μνημονίων, επί ΓΑΠ, ο υπουργός Οικονομικών έλεγε συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι η οικονομία της χώρας ήταν ήδη χρεοκοπημένη και δεν έπρεπε να της έχει εμπιστοσύνη κανείς.

Για τους επόμενους κυβερνώντες μας εχθρός του ποδοσφαίρου είναι η τωρινή κυβέρνηση και όχι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, που οργανώνουν στρατούς φανατικών. Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να δοθεί (δι)εξοδική λύση, δηλαδή να φύγουν αυτοί οι πλούσιοι αλήτες, να μην ασχολούνται με αυτό και με κανένα άλλο άθλημα. Τελευταία οι ΠΑΕ έχουν το θράσος ν' ασκούν και (υπαξιωματική) αντιπολίτευση. 

Μέχρι σήμερα οι ΠΑΕτζήδες έκαναν τον Αλέκο, ότι και καλά οι χούλιγκαν φταίνε, λες και δεν είναι δικοί τους. Τώρα τους ξεπέρασαν κι αυτούς και μπαίνουν οι ίδιοι στον αγωνιστικό χώρο και διακόπτουν αγώνες.


Ο αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ την έσωσε από ό,τι μπορούσε, αλλά θα τον διώξουν, γιατί είναι άξιοι της μοίρας τους.

Δυστυχώς οι φίλαθλοι οποιασδήποτε ομάδας το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να πληρώνουν εισιτήρια και να πηγαίνουν στις εξέδρες.

Όποιος δεν βλέπει τη Φώφη ως συνιστώσα του Κούλη να πάει σε οφθαλμίατρο.

Η κλασική δεξιά ΝΔ και η νεοδεξιά, το ΠΑΣΟΚ, πολύ εύκολα κάνουν τους εχθρούς  φίλους. Σε λίγο εξ Αδ-Όνειδος θα εξυμνείται ξανά ο τέως φίλος του Τσίπρα Ιβάν Σαβίδης. Εδώ θα είμαστε και θα ξαναδούμε το παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: