7/2/18

Φαρμάκ Ουέστ

Από τον υπαρκτό σοσιαλισμό στον αρπαχτό καπιταλισμό.

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: “Τα φάρμακα της NOVARTIS μαζί τα ήπιαμε”.

Κόλαση από το φαινόμενο φαρμακοκηπίου
Ο Βασιλάκης Οικονόμου είπε ότι θα σπάσει τα χέρια όπου ακουμπήσει τη ΝΔ για τη NOVARTIS, ο Βενιζέλος θα κάνει μια χαψιά τους μάρτυρες, ο Σαλμάς θα τους βρει και θα πληρώσουν ακριβά αυτό που σκέφτηκαν να κάνουν, ο Γεωργιάδης θα τους κλείσει φυλακή, ο Σαμαράς θα στείλει φυλακή τον Τσίπρα και τους μισούς του υπουργούς, ο Λοβέρδος θα ζητήσει τη διάλυση του FBI, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.


Βενιζέλιος νόμος (εκ του συνταγματικού άρθρου) περί ευθύνης υπουργών: στην εισαγγελική διερεύνηση σκανδάλων άμα εμφανίζονται ονόματα δημοσίων προσώπων πάντα ο Άρειος Πάγος στέλνει τη δικογραφία στη Βουλή, όπου επί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αντιμετωπιζόταν αμελητί και γραφόταν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Βρε τι μαθαίνουμε για τη ΝΔικαιοσύνη ΠΑΣΟΚ των ουσιών!.... Οι κατηγορούμενοι λογικά απαιτούν να την πληρώσουν από τώρα οι μάρτυρες και όχι στο τέλος οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες όπου όταν αυτοί άκουγαν πρώτη φορά “Άρειος Πάγος” εμείς βρίσκαμε πάγο στον Άρη.

Απειλούν ότι θα βρουν τους τρεις προστατευμένους μάρτυρες και θα τους αναγκάσουν να πληρώσουν. Είναι προφανές ότι πρέπει να καταργηθεί η ρύθμιση γι' αυτούς ώστε να μπορούν να τους σκοτώσουν εύκολα, όπως έγινε με τους μάρτυρες για το NOOR1, ώστε ν' αλαφραίνει το έργο των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών.

Η ακροδεξιά ψαρεύει από απελπισμένους όχι επειδή η ΝΔ δεν είναι αρκούντως εθνικιστική ή ρατσιστική, αλλά επειδή απαξιώνεται η πολιτική και η δημοκρατία. Ας το σκεφτούν όσοι νομίζουν πως είναι ηγέτες και προστατεύουν όσους ρήμαξαν το δημόσιο χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: