16/2/18

Όχι στα συμμοριτοφάρμακα

Από τους κομμουνιστοσυμμορίτες στους μαξιμοσυμμορίτες.
Νέο ψυχοφάρμακο της Νοβάρτις: “Μηνυσίνη Σαμαράλ”.

Ας εύχεται ο Σαμαράς να μπει στο αρχείο η μήνυση που κατέθεσε κατά πρωθυπουργού, υπουργών και εισαγγελέων. Αν φτάσει στο ακροατήριο θα εισπράξει στο τέλος το τσυπριακό: “Συγχαρητήρια, είστε πολύ γελοίος”.



Ο Σαμαράς μηνύει και τους δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες. Ο τρίτος διαμαρτύρεται, το ίδιο και οι άλλοι τρεις προδόται που κατέθεσαν στη σταλινική συνιστώσα του FBI, εντός του εδάφους των ΗΠΑ.

Ο Αντωνάκης (Σαμαράς) ισχυρίζεται στη μηνυτήρια αναφορά του ότι η δικιά του κυβέρνηση χτύπησε αποτελεσματικά τη διαφθορά στο χώρο του φαρμάκου. Ο λαός όμως μετά από αυτό ψήφισε τους συμμορίτες, θα φάει κι αυτός καμιά μήνυση.

ANAMNHΣΕΙΣ


Ελέγχονται για χειραγώγηση της αγοράς ο Σαμαράς κι ένας εισαγωγέας που έκανε πρόσφατα τεράστια παραγγελία με αποκριάτικες κουκούλες.

Τι τους έπιασε με τον Μαδούρο; Άραγε σε καμία χώρα του κόσμου δεν υπάρχει δικτατορία ν' αναφερθούν, να συγκρίνουν και να καταδικάσουν; Γιατί να μην λένε ότι γίναμε πχ Σαουδική Αραβία;

Η κρίση είναι βαθιά πολιτιστική στην Ελλάδα, όπου δεν ακμάζουν πια οι κωμωδίες.
  • Δε έπεσε και πολύ γέλιο με τον Σημίτη πρωταγωνιστή στη φαρσοκωμωδία “Ο Κινέζος πρωθυπουργός”.
  • Αμέσως μετά από στέρηση γελάσαμε λίγο με τον συμπαθέστατο “Βούδα της Ραφήνας”, αλλά τον πιάσανε στα ράσα με την καιόμενη βατοπέδεια.
  • Κατέβηκε άρον-άρον το κωμικό δράμα: “Ο ΓΑΠ πρωθυπουργός”.
  • Στη θέση του “Ο τραπεζίτης Παπαδήμος στο Μαξίμου”, αλλά δεν γέλασε, ούτε έκλαψε κανείς, όλοι το πήραν γι' ατυχή τραγωδία.
  • Χάρισε λίγο γέλιο “Ο Σαμαράς πρωθυπουργός”, γαμώ το κεφάλι μου, αλλά και τώρα χάος, αρκεί να φανταστεί κανείς ότι ξεκαρδιζόμαστε στις λαϊκές αγορές και στα δημόσια ουρητήρια με μουσική κωμωδία που δεν παίχτηκε καν ακούγοντας το “Προσεχώς ο Κούλης πρωθυπουργός”.

Προσοχή, καλή η πλάκα, αλλά μην ξεχνάμε, ο ακροδεξιός λόγος , όσο κι αν φαίνεται κωμικός, είναι αποδεδειγμένα πολύ επικίνδυνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: