15/1/18

Ελλάς TV από τον Άλφα στο Ωμέγκα ώρα μηδέν

Βούλγαροι, Βούλγαροι, χανούμισσες, ΠΑΟχάλια /
όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και κανάλια.
Στην αναβάπτιση των Σκοπίων (ΠΓΔΜ-FYROM) παίζει και το όνομα ΜΕΓΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Για την αποπληρωμή των θαλασσοδανείων που πήραν οι ιδιοκτήτες του ΜΕΓΚΑ και χρέωσαν το κανάλι, αλλά και για τη λειτουργία του, ο Τζίγκερ Μαρινάκης προτείνει να μπει ειδικό τηλεοπτικό τέλος 20 € στο λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ στην Αττική και όλων των εταιρειών ύδρευσης σε όλη την Ελλάδα.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΑΙ 
Άλλος βλέπει το ΜΕΓΚΑ μισόκλειστο, άλλος μισάνοιχτο. Οι επί 2.5 χρόνια απλήρωτοι υπάλληλοί του ακόμα δεν κατάλαβαν γιατί οι κακές γλώσσες λένε ότι φταίνε τα πάμπλουτα αφεντικά τους.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΙΣΤΑΙ
Η μέθοδος των απλήρωτων εργαζόμενων είναι θέλημα Θεού, να δοκιμάσει την πίστη τους σ' αυτούς που τους δίνουν δουλειά. Πράγματι, εκτός από δουλειά θέλουν και λεφτά; Τι το κάναμε;


Επιτέλους μάθαμε ποια ήταν, για τον Πρετεντέρη, η δουλειά των δημοσιογράφων του ΜΕΓΚΑ.
Τα νεοφιλελέκια που σώζουν την υφήλιο εξηγούν ότι ζούμε σ την εποχή τής ηλιθιτότητας. Καλοί μου απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΜΕΓΚΑ, από πού κι ως πού όταν οι πάμπλουτοι Βαρδινογιάννηδες και Μαρινάκης δεν λένε να βάλουν το χέρι στην τσέπη φταίει η κυβέρνηση; Φταίει μήπως που δεν τους κλείνει φυλακή τους καβουροτσέπηδες; Τότε γιατί δεν τους καταγγέλλουν οι πρώτοι παθόντες απλήρωτοι;

Τρέχει ΜΕΓΚΑραθώνιος αγάπης για να μπορέσουν να σώσουν οι φτωχοί το κανάλι των πάμπλουτων ιδιοκτητών.


Οι εργαζόμενοι του ΜΕΓΚΑ βάζουν λίγο νερό στο κρασί τους. “Δεν φταίει μόνο η κυβέρνηση για το επερχόμενο κλείσιμο του καναλιού, φταίει και η εργοδοσία και συγκεκριμένα ο Σαββίδης”.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ
Εγώ δε μπάω ΜΕΓΚΑρο / θα μείνω με το μπαίδαρο”. (Τον Τζίγκερ Μαρινάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: