9/1/18

Το φιλελευθεράτο αδερφάτο

Μη μιλάς, Μιραλάς, κινδυνεύει η Ελλάς
Μόλις επανέφερε τον Μιραλάς ο πάμπλουτος Μαρινάκης -που βρήκε τα λεφτά από τον μπαμπά του- λέει στους φτωχούς να ρίξουν τον Τσίπρα για να έρθει ο συγκούμπαρός του Κούλης. Τι άλλο κακό θα πάθει η ΝΔ;

Για τα δύο πρώτα τη τάξει -μεταξύ ίσων- πολιτικά ζεύγη: “Όλοι λένε στην παρέα / ο ωραίος κι η ωραία / και σου σκάβουνε το λάκκο / ο μαλάκας κι η μαλάκω”.  Πάντως, Μητσοτάκη-Mαρέβα δεν τους λες “Ο ωραίος κι η ωραία”.

Ο Μιχαλολιάκος είναι ικανός να κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.
Ο Κούλης είναι σαν την ομάδα που βγαίνει πάντα πρωταθλήτρια χειμώνα και στο τέλος χάνει το πρωτάθλημα.

Ούτε ανεξάρτητη, ούτε, φυσικά, αρχή.
Η Καταλονία έκανε τον Ραχόι Φράνκο και την ισπανία Χιλή του Πινοσέτ.
Μόνο οι ηλίθιοι -πολιτικά- πιστεύουν ότι “Μακεδονικό πρόβλημα” είναι η ονοματοδοσία των Σκοπίων.

Το “Μακεδονικό” είναι πρόβλημα της ΝΔ του Κούλη. Η Καθημερινή καταδικάζει τον Βούδα Καραμανλή για τη χρεοκοπία της χώρας, όχι του Παναθηναϊκού, οι κάτοικοι Μακεδονίας και ψηφοφόροι της ΝΔ, περιμένουν οικονομική ανάσταση με αποκατάσταση των σχέσεων Ελλάδας-Σκοπίων και ο Κούλης πάει κόντρα για να ρίξει την κυβέρνηση αδιαφορώντας αν έτσι χαθεί η μοναδική ευκαιρία της στιγμής...  Τι άλλο να πούμε; Μια άποψη μόνο: 

Ούτε διπλή ονομασία Σκοπίων, ούτε διπλό νόμισμα, ούτε διπλά βιβλία, ούτε διπλό στη Λεωφόρο.

Σύντροφε Κουτσούμπα, κόψε λίγο το αντικυβερνητικό δηλητήριο, γιατί κινδυνεύουμε. Ζπρώχνεις συντρόφους κι επιρροές μας να ψηφίσουν Μητσοτάκη.

Οι καναλάρχιδες δεν θέλουν διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες ούτε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Θέλουν όχι δωρεάν άδειες, αλλά να τους πληρώνουν κι από πάνω που τις δέχονται για το καλό της κοινωνίας, φυσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: