17/1/18

Το 4ο μνημόνιο πάει Σκόπια

Η ΝΔ δέχτηκε ως συνθετικό το “Μακεδονία” για το όνομα της ΠΓΔΜ. Προτείνει κάτι κοντά στο “Νέα Μακεδονία”, το “No Μacedonia”, ελληνικά, “Μη Μακεδονία”.

⥺Βρέθηκε ο κρυφός συμβουλάτορας του Κούλη.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Mac Edonia, ουίσκι 25ετίας,

  • Ο Κούλης καταδικάζει την κυβέρνηση ότι υπέκυψε στις απαιτήσεις των δανειστών κι ετοιμάζεται ως πρωθυπουργός να συγκρουστεί μαζί τους
  • Θέλει ν' αποτύχει η χώρα του στην Ευρώπη, δεν τα καταφέρνει ως αντιπολίτευση, ευελπιστεί ότι θα τα καταφέρει ως πρωθυπουργός και όλοι οι Έλληνες είναι σίγουροι ότι αυτό είναι ικανός να το εκπληρώσει εύκολα.
  • Θα τον βοηθήσει και ο διοικητής της ιδιωτικής κεντρικής τράπεζας της Ελλάδας, ο οποίος δεν τα πηγαίνει καλά ως αντιπολιτευόμενος, σίγουρα θα τα πάει καλά ως συμπολιτευόμενος. Όλοι στα βράχια.

⇧ Η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια λέγεται κλινέξιτ. Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε. 

Στην Πάτρα κάποιοι δέρνουν αλύπητα μετανάστες και πρόσφυγες που θέλουν να φύγουν για Ιταλία και προβάλλουν τη χώρα, το έθνος και την παιδεία μας.

Όταν οι Ευρωπαίοι έτρωγαν βελανίδια στα δέντρα εμείς δέρναμε μετανάστες.

Υποψίες ότι ξέφυγε μάρτυρας και είναι ακόμα ζωντανός.

Κάποιοι καναλάρχιδες πιστεύουν ότι το Συμβούλιο Επικρατείας θα τους κάνει πάλι τη χάρη και θ' ακυρώσει κι αυτόν το διαγωνισμό γι τις τηλεοπτικές άδειες. Η σιγουριά τους όμως, δεν τους έπεισε να μην υποβάλουν αίτηση σε διαγωνισμό που θ' ακυρωθεί, να γλυτώσουν κι από το άγχος τι αν θα εγκριθούν μετά το άνοιγμα του φακέλλου τους. 

Ο Χρήστος Λεοντής είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ, (στη θέση του Διονύση Τσακνή).  Όλα τα κόμματα ψήφισαν στη Βουλή υπέρ του εκτός της ΝΔ και του ΚΚΕ που δήλωσαν “Παρών”.

Αν είναι δυνατόν! Το ΚΚΕ δεν υπερψήφισε ούτε την πρόταση για Λεοντή στη θέση του προέδρου της ΕΡΤ; Προσπαθεί να σβήσει ό,τι καλύτερο από το "μουσικό παρελθόν" του; Θα το ρημάξουν πολιτιστικά το μαγαζί. Η ΝΔ έπαθε ΚΚΕ.

Ποιος άλλος συνθέτης θα μπορούσε να είναι πρόεδρος της ΕΡΤ; Μόνο αυτός που έγραψε τη μουσική της αθλητικής Κυριακής, το πιο πετυχημένο και πιο αγαπημένο σήμα εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.  Ο Χρήστος Λεοντής είχε γράψει τη μουσική για ένα τηλεοπτικό σποτ που -ευτυχώς- δεν προβλήθηκε. 

Η δημοσιογράφος Έλλη Στάη αποκαλύπτει πως στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άνθρωπο των μίντια και της πολιτικής, τον Βασίλειο Κωστέτσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: