24/11/17

Αμ βέρι οφσόρι

Σκρουτζ Μακ Ντακ, ο μόνος πλούσιος που δεν έχει οφσόρ
Νόμιμες οι εργασίες οφσόρ, γιατί όπως είπε ο Μαρξ: «Οι προλεφτάριοι δεν έχουν πατρίδα».

Στη Γερμανία είναι κοινή ομολογία: «Έξω πάμε καλά. Μέσα δεν πάμε πουθενά».

Το ότι η Γερμανία δεν έχει κυβέρνηση επηρεάζει και τη δική μας χώρα. Οφείλουμε λοιπόν να τους βοηθήσουμε να σχηματίσουν κυβέρνηση. Να τους στείλουμε για υπουργούς Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη, Λοβέρδο για ξεκίνημα κι αν τους αρέσει έχουμε πολλούς ακόμα να τους δώσουμε. Η νέα μετανάστευση στη Γερμανία είναι πλέον πολιτική.

55 εκατομμύρια ευρώ χάρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ Γεωργιάδη-Βορίδη-Λοβέρδου για δωρεάν διαφήμιση σύμφωνα με νόμο του ’95 που λέει ότι τα κανάλια, τα ραδιόφωνα, οι ιστοσελίδες και οι εφημερίδες υποχρεούνται να δημοσιοποιούν δωρεάν τα μηνύματα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Αν δεν ήταν δωρεάν πόσα θα δίναμε;

Από μέρα σε μέρα περιμένω με αγωνία άρθρο του Γεωργιάδη, όπου θα λέει την αλήθεια: «Καλά κάναμε και κλέβαμε δημόσιο χρήμα για να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΙΛΕΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ
Κατάλαβες τι έγινε; Ο Άδωνις μοίρασε ως υπουργός Υγείας όλα τα λεφτά σε ΚΕΕΛΠΝΟ (από κει σε ΜΜΕ) σε Novartis, σε ιδιωτικές κλινικές μέσω ασφαλιστικών ταμείων, έκανε και παράνομους διορισμούς στο δημόσιο, δεν κράτησε φράγκο για τον εαυτό του, έτσι αναγκάστηκε να συνεχίσει τις τηλεπωλήσεις.

Πάμε εδώ, φάμε αλλού

Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ
«Η αναδιανομή του πλούτου κάνει τους φτωχούς τεμπέληδες». Όπως και ο μισθός που τους φτάνει τους κάνει τεμπέληδες. Αν τους περισσεύει κιόλας θα στείλουν χρήμα σε υπεράκτιους προορισμούς. Τους ξέρω εγώ καλά τους φτωχούς, τους κοπρόσκυλους, τους τεμπελχανάδες.

ΝΔ: «Αίσχος. Στην Ελλάδα της εγκληματικότητας και της ανομίας η ΕΛΑΣ έπιασε ακόμα και το μπζηλό και το γκοντό. Με ποιους είναι;»

Πρά(γ)ματι, η συνεχείς συλλήψεις ληστών, διαρρηκτών και απατεώνων επιφέρουν ζημία στην υγιή  επιχειρηματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: