30/10/17

Χρυσαυγενάκης

Έπρεπε να έχουμε δέκα Αυγενάκηδες
Ο Παναγιώταρος συμμετείχε στην παρέλαση ως ταμπελοφόρος «Πρότο Δημωτικό».

Εμένα θα μ’ ενοχλούσε να βλέπω ελληνόπουλα να σηκώνουν ξένη σημαία. Το αντίθετο από αυτό με χαροποιεί.

Δεν μας παραξενεύει η σκοτεινή πλευρά του Αυγενάκη. Εδώ κάποιοι πιστεύουν σοβαρά ότι θα τους σώσουν οι χρυσαυγάδες μπράβοι νυχτερινών κέντρων, γιατί κάποιοι άλλοι να μην είναι σίγουροι ότι θα τους σώσουν οι μαφιόζοι του Μητσοτάκη;

Ήδη άρχισαν επαναστάτες στελέχη της ΝΔ να βγαίνουν στην παρανομία. Θυμίζουμε τον παιδοφιλάρα Νίκο Γεωργιάδη που πηγαίνει μυστικά και δουλεύει στο γραφείο του Κούλη.

Η γραμμή Σπυράκι απλή: «Κατηγορούμε την κυβέρνηση για τη φτώχεια που θα εξαλείψουμε, αλλά οποιοδήποτε μέτρο παίρνουν υπέρ των φτωχών θα το καταδικάζουμε ως λαϊκίστικο». Η δεξιά προπαγάνδα ακάθεκτη κι ας είναι τόσο ντεμοντέ που πληρώνεται σε δραχμές.

Η Ιστορία επιμένει.

Φαίνεται παράδοξο, όμως είναι αλήθεια: το Συμβούλιο της Επικράτειας θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που θα διεξαγάγει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, όπως έκανε και με τον προηγούμενο που ολοκλήρωσε το αρμόδιο υπουργείο.

Η γιάφκα του 29χρονου με τα τρομοδέματα βρίσκεται φυσικά στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αττικής.

Ο Παναθηναϊκός σε κατάσταση διάλυσης πήρε μέχρι στιγμής 15 βαθμούς. (αφαιρέθηκαν δύο) Ο Ολυμπιακός 14. Τι δεν καταλαβαίνω;

Κάποιος να πει στον Ραγκούση ότι για να γίνει το μεταΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να περάσει τη ΝΔ.

Καθόλου εύστοχο να λέγονται κεντρoαριστεροί. Πιο σωστό το "αμφιδέξιοι", αφού χρησιμοποιούν και το δεξί και τ' αριστερό, κατά πώς κάθε φορά τους συμφέρει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: