12/10/17

Η ΟΥΦΟκρατορία αΝΔεπιτίθεται

Γιατί γελάτε, εξωγήινοι;

ΚΩΜΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ
Ο Ραχόι (όι μάναμ) ζήτησε παράταση πέντε ημερών μέχρι να καταλάβει τι είπε ο ηγέτης των Καταλανών στην τοπική βουλή τους

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Όταν έκλαψε ο Εξωγήινος. (Από τα γέλια μέχρι δακρύων)

ΚΟΝΤΡΑ
Τι γύρευε χθες ο Κούλης στον Υμηττό;

ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΑΛΛΟ

Στην πρόσφατη νομική μάχη στης Βουλής, δεν είχαμε εμφύλιο, αλλά έμφυλο ή έκφυλο πόλεμο. Απ’ τη μια οι κοινωνικά διεμφυλικοί και από την άλλη οι πολιτικά διεκφυλισμένοι.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΑ
Από την Κρήτη, «Δε μπορεί ο ελληνικός λαός να πληρώνει τα γραμμάτια που υπογράφει ο κύριος Τσίπρας», δήλωσε η κοπανατζού από τη Βουλή Φόβοι Γεννηματά. Ως υπουργός κυβερνήσεων επιπέδου Σαμαρά-Βενιζέλου έδειξε ότι προτιμά να τα πληρώνουμε μετρητοίς και κατακούτελα.

ΧΟΝΤΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΑ
«Ο Τσίπρας από τοιούτους θα κάνει τα παιδιά μας και χασικλήδες». Ναι; Δηλαδή ο δικτάτορας Μεταξάς που απαγόρευσε και τη χρήση ινδικής κάνναβης οδήγησε όλους να την κόψουν. Βέβαια. Όπως η ηλίθια ποτοαπαγόρευση στις ΗΠΑ έκανε πλούσιους τους μαφιόζους και τους φύτεψε βαθιά στην πολιτική ζωή της χώρας, έτσι και ο Μεταξάς δώρισε την ινδική κάνναβη στους πρεζέμπορους, οι οποίοι έτσι εύκολα έσπρωχναν κάποια παιδάκια στην πρέζα, «λόγω» δήθεν ξαφνικής έλλειψής της φούντας.

ΜΑ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ
Ο Λεβέντης πριν μπει στη Βουλή ήταν για γέλια, τώρα είναι για κλάματα.
Η ΝΔ χρειάζεται εξωγήανση.

Πρα(γ)ματική ιστορία.

Η (Χ)ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Αν δεν του κάνει πλάκα και το λέει σοβαρά είναι πολιτικά (μόνο;) ηλίθια.

Προφανώς  σκιώδης υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ο ΕΤ.

Η εκτροπή του Αχελώου καταργήθηκε ως υπόσχεση εποχής ΠΑΣΟΚ επειδή το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.