26/9/17

ΗρωίΝΔη*

Ρε, μήπως τις ξένες επενδύσεις που θέλει η ΝΔ θα τις φέρουν οι πρεζέμποροι;

Ο Κούλης δεν έμεινε στη Βουλή να ψηφίσει στην πρόταση για εξεταστική κατά του Καμμένου και υπέρ του Μαρινάκη και του πρεζέμπορα. Η Ντόρα είπε το μόντελινγκ απόφθεγμα, «Ο Καμμένος κρύβεται πίσω από τις φούστες του Τσίπρα, αλλά εγώ φοράω παντελόνια». Το καλύτερο που έκανε ο μακαρίτης επάτιμος είναι η Ντόρα και ο Κούλης. Τους παρέδωσε τη ΝΔ και τη διαλύουν. Ευχαριστούμε πολύ.

Δεν θέλω να φαντάζομαι Ελλάδα που θα κυβερνούν τα Μητσοτάκια με κυρίαρχο στα ΜΜΕ, στο ποδόσφαιρο και στο εμπόριο το Μαρινάκι, με χορηγό τη Ζήμενς. 


Ότι η εξουσία στην Ελλάδα είναι κληρονομικό δικαίωμα δε φαίνεται μόνο στους συστημικούς πολιτικούς, Παπανδρέου, Γεννηματά, Μητσοτάκη, Ντόρα, Κεφαλογιαννηδάκια, Βαρβιτσιωτάκι, Παπαντωνίου υιός, κ.ά. Το βλέπουμε και στην υπόλοιπη εξουσία, ΜΜΕ και πλοία.  Αλαφούζος, Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης….
(Συμφωνώ, το Σταυροθοδωράκι είναι -πολιτικά- υιοθετημένο του Σημίτη)

Η εφαρμογή του νεοφιλελευθερισμού ενισχύει τους χιτλερικούς. Η Γερμανία αποδεικνύει ότι αν τ’ αφεντικά των νεοφιλελέδων δεν ήθελαν τους (μ)ακροδεξιούς θα τους είχαν διαλύσει. 

Η Μέρκελ νίκησε στις εκλογές. Έχασε 8%, αλλά το πήραν οι χιτλερικοί. Δεν κινδυνεύει πια από τους ΠΑΣΟΚοπαθείς σοσιαλδημοκράτες.

Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ
*Ο και εισαγγελέας και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και λεσβιακός βουλευτής της ΝΔ Αθανασίου διαχωρίζει τη θέση του από το κόμμα: "Εγώ αποφυλάκισα εμπόρους κοκαΐνης, δεν έχω σχέση με εμπόρους ηρωίνης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: