25/9/17

Καραϊβική Γερμανία

Η Τζαμάικα θα κυβερνά τη Γερμανία των κομμάτων με την ορχήστρα των χρωμάτων
Ντόιτσλαντ, γουέλκαμ του Τζαμάικα εντ χεβ ε νάις (Τερέζα) Μέι.
  • Τατουάζ πέους: «Τζέρμανι» ή αν σηκωθεί «Τζαμαϊκέρμανι».
  •  Η Γερμανία στις Μεγάλες Αντίλλες, ως Ντοϊτσαντίλες, Γερμανών οργές, δηλαδή όργιο.
Ναι, καλή μου τηλεόραση; Τρόμαξες που η ακροδεξιά μπήκε στο γερμανικό κοινοβούλιο και είναι και τρίτη δύναμη; Μα στην Ελλάδα συνέβησαν τα ίδια προ πολλού και δε σε είδα να αναστατώνεσαι.

Η νέα γερμανική κυβέρνηση θα είναι πιο δεξιά χωρίς τους σοσιαλδημοκράτες, πιο σκληρή απέναντι στην Ελλάδα. Γι' αυτό χρειαζόμαστε ένα πιο σκληρό διαπραγματευτή με την κυβέρνηση της χώρας της Ζήμενς. Ένα Μητσοτάκη. Τι γελάτε, ρε αντεθνικά σκευάσματα;

Γιατί στην Ανατολική Γερμανία οι ακροδεξιοί έρχονται δεύτερη δύναμη; Στην Ουγγαρία, στην Τσεχία, Πολωνία, Βουλγαρία και δεν ξέρω σε ποια ακόμα σοσιαλιστική χώρα έρχονται πρώτοι και κυβερνούν. Α, ναι,στη μαμά Ρωσία ο Πούτιν δεν φημίζεται για τα δημοκρατικά του πιστεύω.  Η υλική βάση κατέστρεψε το ιδεολογικό εποικοδόμημα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
Είχαμε Ναζιστική Γερμανία, Ανατολική Γερμανία, Δυτική, Ενιαία, τώρα έχουμε και Καραϊβική Γερμανία.

Το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας θ’ αναλάβει η Φολκσβάγκεν με υφυπουργό φυσικά τη Ζήμενς.

Ο Ραχόι έκανε πραξικόπημα εναντίον της τοπικής κυβέρνησης της σύμφωνα με το Σύνταγμα αυτόνομης Καταλονίας. Σκάι, Σπυραντώνης, Κούλης και άλλα παιδιά τον Ραχόι δεν τον είπαν Μαδούρο, επειδή απλά ο ηγέτης της Βενεζουέλας δεν έκανε τέτοια καραγκιοζιλίκια.

Παρακαλώ, όχι υπερβολές με τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετά την ήττα από το Αγρίνιο και εύκολα,  μην πούμε πανηγυρικά, θ αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο αντ' αυτού Βασίλης Κωνσταντίνου έχει τον τρόπο να σώσει την εικόνα του Παναθηναϊκού: θα πλακώσει τους αντιπάλους στις μπουνιές. Εντάξει ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος, ο Ολυμπιακός όμως στην τέταρτη. Από την αρχή μεν, αλλά τέταρτος.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Και στο τέλος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού φάνηκε σοβαρό από τη στιγμή που πρωταγωνιστές είναι παράγοντες και με τους παίκτες δεν ασχολείται κανείς.

ΚΟΣΜΙΚΑ
Φόβοι Γεννηματά για τη δημοσιοποίηση της μη διαδικασίας για την εκλογή της ως προέδρου ενός κόμματος που δεν υπάρχει.

ΕΚΤΑΚΤΟ
Ο Αλέφαντος αρνείται ν’ αντικαταστήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού Χάσι, επειδή, όπως δήλωσε: «Όνομα είν’ αυτό που έχει;» Επιτροπή ψυχιάτρων συνεδριάζει για το θέμα σε γνωστό τσιπουράδικο των Καμινίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: