17/5/17

ΩΔΗ CIA: Παρηττηθείτε

Ο μισθός αποσύρθηκε προ πολλού από την εργασία, πήρε πρόωρη σύνταξη, δεν πτοούμαστε όμως, η ελπίδα πεθαίνει προτελευταία. Προτελευταία; Ναι, γιατί υπάρχει κι ο Επίτιμος.

Κρύο ανέκδοτο: Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε λαϊκό ξεσηκωμό.

ΧΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ δέχονται μόνο τα μέτρα από κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ήταν και με τον Γιουνκέρ με το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Στοιχεία ενδιαφέροντα για την ιστορία της σάτιρας.

Η αντιπολιτευτική ΧΣΕΕ καταγγέλλει τον καιρό που σήμερα, μέρα αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε να βρέξει και ζητά παραίτηση όλων των μετεωρολόγων της ΕΡΤ που το μαρτύρησαν και δεν πάτησε όσος κόσμος περίμενε η συνομοσπονδία γραφειοκρατών να μαζέψει.

Το πρωτοδικείο της Αθήνας δικαίωσε και τις απολυμένες καθαρίστριες της Τράπεζας της Ελλάδος, ο Στουρνάρας όμως δεν τις δέχεται, ισχυρίζεται ότι σκουπίζει και σφουγγαρίζει μόνος του το γραφείο του, το αυτό επιβάλλει και στους υπαλλήλους και στους πελάτες του.
 

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ισχυρίζονται ότι η δικιά τους λιτότητα ήταν καλύτερη. Πώς ήταν καλύτερη; Δεν έφταναν τα ψαλίδια σε μισθούς και συντάξεις, δεν έφταναν οι τιμές ειδών πρώτης ανάγκης που ανέβαιναν είχαμε και με υπουργούς όπως Λοβέρδος, Βενιζέλος, Βορίδης, Γεωργιάδης...

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι πτωχοί συγγενείς τους έσωσαν το ΔΝΤ, τις ευρωπαϊκές τράπεζες, το ευρώ και την ύφεση. Ένα μόνο μένει να κάνουν από δω και μπρος για τη χώρα: τίποτα.

Άρειος Παγωμάρα με τις άδειες να κατέβει ένας συνδυασμός της Αρίας Φυλής στις εκλογές. Ας μας πει ένας αρεοπαγίτης, όχι ο Διονύσιος, ούτε ο Αρειανός, ένα λόγο που δικαιολογεί τη συμμετοχή των χρυσαβγάδων σε δημοκρατικές διαδικασίες στις οποίες δεν πιστεύουν. Η Δημοκρατία δικαιούται να αμύνεται ειδικά εναντίον μπράβων νυχτερινών κέντρων, λακέδων εφοπλιστών.

Όχι, γιαγιά, ο Τσίπρας δεν κέρδισε το Τζόκερ στη Γιουροβίζιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: