16/5/17

Φρουφρουραράαααα

Μήνυση Δένδια εναντίον Κασιδιάρη. Ο Βορίδης συνήγορος και των δύο. Όπως στα συνεμετικά διαζύγια.

Πού ήταν η φρουρά-φρουρά; Έκανε εξέταση μπαλαούρων;

Δεν μας άξιζε καλύτερη ακροδεξιά. Αφού στην εποχή της φούσκας γεμίζαμε τα σκυλάδικα,  τώρα που κλείσανε, ας φάμε τους μπράβους στο κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν από την ίδια δήλωση Λοβέρδου στη Βουλή.

Τον Τσακαλώτο τον είχαν ζώσει τα φίδια με το πολυνομοσχέδιο. Ίσα που πρόλαβε κι έστησε το επεισόδιο. Μετά, “Ευχαριστώ κύριε ΔέΝΔια. Ευχαριστώ, κύριε Ηλία”.

Ήτανε στημένο 100%, αφού εμφανίστηκε στο Στοίχημα της Σιγκαμούρης. Τον πλέρωνε






ΤΕΣΤ
Στα δικά μας, γιατί βρίζει ο Πάγκαλος; Από τα νεύρα του; Από συνήθεια ή από μέρες; Προσοχή, η τελευταία είναι ερώτηση παγίδα χωρίς κεσέ.

Τα μεσημέρια ο Πάγκαλος εξαφανίζεται από προσώπου γης. Γίνεται καπνός, γίνεται όπου φάγε-φάγε.

Το χτύπημα των χάκερ δεν ήταν από τη Ρωσία, ήταν από τη Σοβιετική Ένωση.

Νέο χάκιν. Κάποιος υιός μπλόκαρε τα αρχεία στα κομπιούτερ του Μεγάρου Μαξίμου και απαιτεί λύτρα την παραίτηση της κυβέρνησης.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν παραιτηθεί η κυβέρνηση θα μας διώξουν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γι' αυτόν και για κανένα άλλο λόγο.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα δίνει πια στις ελληνικές τράπεζες χαρτονομίσματα προσημειωμένα.

Στο ποδόσφαιρο η εθνική μας πήρε το Γιούρο 2004. Άντε να πάρουμε και το Ευρώ 2017.

Η συμφωνία είναι καταστροφή. Το λέμε γιατί ο λαός πιστεύει ευκολότερα ένα απλό ψέμα παρά μια σύνθετη αλήθεια.

Παλιά μας λέγανε ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού έπιαναν τόπο. Τώρα δεν τις θέλουν. Θα μας τρελάνουν. Ας ακούσουμε τον Μπαλαούρα: “Οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πιάσουν πάτο, συγνώμη, θα πιάσουν πιάτο, όχι, θα τον πιάσουν στον τόπο, εεεεεε, θα τον αφήσουν στον τόπο”.

Κυβέρνηση που μετράει μας παίρνει τα μέτρα, μην είμαστε αμέτρητοι. Να λιγοστεύουμε.

Από βιβλίο Ιστορίας ΑδΌνειδος: Και τότε ο Λεωνίδας είπε στους δανειστές με τα λιγοστά περσικά που γνώριζε: “Σαλόν σαβέ". Τότε θυμήθηκε τι του είπε η μάνα του όταν του έδινε τη σύνταξή της: "Χρωστάν ή την πατάν”.

Ο Σημίτης προειδοποιεί ότι θα είναι καταστροφή για τη χώρα η έξοδος από ευρώ. Συμφωνούμε, παίρνοντας σαν παράδειγμα την είσοδο.

Στην αρχή ακούγαμε ότι η ΕΟΚ είναι μονόδρομος. Μετά ότι το ευρώ είναι μονόδρομος. Τελευταία ακούσαμε ότι και τα μνημόνια είναι μονόδρομος. Άρα υπάρχουν πολλοί μονόδρομοι.

Με αίσθημα συνευθύνης, που θα έλεγε και ο Βενεζουέλος, να ξέρουμε ότι αν βγούμε από το ευρώ θα μπούμε στο μισόευρω κάτι που δεν μας συμφέρει, γιατί θα διπλασιαστούν οι τιμές στα εισαγόμενα.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Η κρίση έχει ευκαιρίες. Φτηνές κηδείες, χωρίς περιττά έξοδα. Σας θάβουμε στο μπαουλοντίβανό σας ή σας φορμάρουμε τέσσερα χερούλια στα πλευρά δεξιά κι αριστερά. Γραφείο Τελετών «Η τρίτη ευκαιρία του Λαζάρου». Σκάβουμε πριν από σας για σας. Πληρωνόμαστε και σε νεφρά ή χρυσά δόντια του μακαρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: