25/4/17

Μπαμπά, μην έχεις

Η φτώχεια δικαιώνεται. Σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίου οι πλούσιοι ζουν 10-15 χρόνια περισσότερο από τους φτωχούς. Αν το συνδυάσεις με το ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, καταλαβαίνεις πόσο περισσότερο υποφέρουν οι πλούσιοι από τους φτωχούς.
Τις προτάσεις της ΝΔ για την οικονομία παρουσίασε ο Κούλης στον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τμήμα παραγωγής κωμικών σειρών του BBC.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις το 80% του κόσμου θα προτιμούσε να μην προηγείται η ΝΔ.

Από πού κι ως πού ο Κούλης είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός, αυτός που κατάφερε να βάλει λουκέτο στην ιστορική εφημερίδα του πάτερα του τον Κήρυκα Χανίων και να τη βγάλει πρόγραμμα με χαριστικά τραπεζικά δάνεια τα χρήματα από τα οποία μάλιστα δεν κατέληξαν στα ταμεία της;

  • Γιατί η κυβέρνηση που έχουμε τώρα να μην είναι η καλύτερη της ιστορίας της Ελλάδας; 
  • Είναι η πρώτη κυβέρνηση που έθεσε επιτέλους το θέμα των πολεμικών επανορθώσεων που μας χρωστάει η Γερμανία, μαζί με το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων της κατοχής, είναι επίσης η πρώτη κυβέρνηση που διαπραγματεύεται με τους δανειστές και μάλιστα καταφέρνει να κερδίζει πολλά που δεν περίμενε κάνεις από οποιαδήποτε πλευρά. 
  • Ποια άλλη κυβέρνηση κλείνοντας ο Μαρινόπουλος δεν θα σήκωνε τους ώμους, “Τι να κάνουμε εμείς;” και άλλες τέτοιες πίπες ότι συμπαραστέκονται στους 15 χιλιάδες ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους.... Η τωρινή είναι η πρώτη που πάλεψε και με παρεμβάσεις της την αλυσίδα του Μαρινόπουλου πήρε ο Σκλαβενίτης χωρίς να διώξει κανέναν και πληρώνει και τα φέσια στους προμηθευτές. 
  • Να πούμε κι άλλα; 
Την παραίτηση της Εθνικής Αντίστασης από την Ελληνική Ιστορία ζήτησε ο Βορίδης. Τέσσερις ψυχίατροι απειλούν να πέσουν από πέντε ταράτσες του Κολωνακίου.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΝΕΜΕΣΙΣ
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος υποβάλλει μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ για το χαμηλό ποσοστό που σημειώνει στην τελευταία δημοσκόπηση επικαλούμενος άρνηση παροχής υπηρεσιών.

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ
Ο Κούλης ζητά δικαίωμα ψήφου και στους ξένους κατόχους ελληνικών ομολόγων του δημοσίου, ψήφο και στους μετόχους ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Όριο εισόδου στη Βουλή θα είναι το πρωτογενές πλεόνασμα.

Ο Κούλης δεν ήθελε να δοθεί δικαίωμα ψήφου από τα 17 γιατί δεν ξεχνά ποτέ πώς ο ίδιος σε αυτή την ηλικία ήταν ανίκανος να ψηφίσει. Χρειάστηκε να μεγαλώσει λίγο για να γίνει ανίκανος να κυβερνήσει.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι δημοσκοπήσεις πέφτουν έξω. Πιο σωστό είναι ότι οι ψηφοφόροι δεν ακολουθούν τ' αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: