25/4/17

Νέα συμφωνία με το Κινεζικό Νομισματικό Ταμείο

ΞεΚΙΝΑ η λήξη της αξιολόγησης και αρχίσαμε εισαγωγές φτηνών κινέζικων συμφωνιών.

Η νέα συμφωνία θα μας ανακουφίσει από το προσφυγικό. Οι πρόσφυγες με το που πατάνε στο λιμάνι του Πειραιά ζητάνε πολιτικό άσυλο από την Κίνα, θα παίρνουν κινέζικα ταξιδιωτικά έγγραφα και θα εισάγονται σχεδόν ελεύθερα, με πολύ μικρό φόρο εισαγωγής, στη Γερμανία. 

Όποιος ορμά στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά είναι σα να εισβάλουν στην Κίνα. Αν αιχμαλωτιστούν τους περιμένει η Βόρεια Κορέα.

Με την παράδοση του λιμανιού του Πειραιά στο κράτος της Κίνας ανοίγει και μας περιμένει ο δρόμος του μεταξιού που θα τον φτιάξει κι αυτόν ο Μπόμπολας.

Λιμενεργάτης Ταμπουρίων: “Αν η μισή μου δουλειά βρίσκεται, γιατρέ, εδώ πέρα / η άλλη μισή στην Κίνα βρίσκεται.”

ΚΙΝημα Αλλαγής το νέο κόμμα του ΓΑΠ. Κεντρικό σύνθημα "Γιώργο ξεκίνα σε θέλει όλη η Κίνα".

Η Τουρκία καταγγέλλει ότι στον πρώτο προκριματικό όμιλο της Ασίας για το παγκόσμιο κύπελλο η Κίνα έχασε μέσα στην έδρα της (0-1) από τη Συρία. Σχετική επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε στο ΑΤΜ της Βουλής ο Κικίλιας. 

Φρικιαστικό να είσαι Γάλλος. Για να μην έχεις πρόεδρο τη Λεπέν πρέπει να έχεις το Μικρόν.


Βουλευτές της ΝΔ ζητούν με επίκαιρη ερώτησή τους ν' απολογηθεί ο πρωθυπουργός για το εκλογικό αποτέλεσμα της Γαλλίας.

Το ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Δεν θέλει, αλλά ονειρεύεται να σχηματίσει κυβέρνηση με τη ΝΔ.

Η Φώφη διώχνει τους διαφωνούντες μαζί της επειδή η ίδια συμφωνεί μαζί τους και δεν είναι ανάγκη να το μάθει όλος ο κόσμος. Ως πρόεδρος στήνει έκτακτο συνέδριο όπου θα εκφωνήσει την απολογία ΠΑΣΟΚράτους: “Σωστά τα πράξαμε όλα, ακόμα και τα λάθη μας”.

Μπένι: «Ζητάμε την απόλυση όλων των δημοσίων υπαλλήλων που διορίσαμε εμείς παράνομα. Να φύγουν όλοι γιατί αν μας είχαν ψηφίσει δεν θα ήμασταν σ’ αυτά τα εκλογικά ποσοστιαία χάλια».
Μηδένα Μπένι τέλους μακάριζε.

Στη ΝΔ κανείς δεν πήρε το μάθημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: