2/12/16

Άμετρη Αδεξιολόγηση

Ο Κούλης ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τη στάση του Σόιμπλε στην αξιολόγηση χωρίς νέα μέτρα. Θα ζητήσει για τιμωρία πρόωρες εκλογές και στη Γερμανία.

❒   ΝΔ: Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η νέα μνημονκρατία.

Ο Άγιος Καλαβρύτων ανήμερα με επιστολή του στον Τσίπρα τον μαλώνει που πήγε στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο, τον οποίο καταδίκασε επειδή ανέτρεψε τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας “Μπαρίστα”. Καλά έκανε γιατί αυτά είναι τα πνευματικά θέματα που απασχολούν τους πιστούς της Μητρόπολης Καλαβρύτων. Σε λίγο θα καταδικάσει και όσους ανάγκαζαν τους νόμιμους Γερμανούς κατακτητές να τους εκτελέσουν.

❒   Αν δεν πήγαινε ο Τσίπρας στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο θα τον έβριζαν που δεν πήγε. 
 
Όσοι βούταγαν δημόσιο χρήμα έβγαιναν καθαροί από παράθυρα νόμων.


❒   Με τα μνημόνια βάζουν στόχο να μας κάνουν όλους φτωχούς; Κάτι που επιβάλλουν και ο κομμουνισμός και ο νεοφιλελευθερισμός. Με μια μεγάλη διαφορά όμως: στον κομμουνισμό είμαστε όλοι φτωχοί γιατί μοιραζόμαστε όλα τα πλούτη, και των φτωχών και των πλουσίων. Στον νεοφιλελευθερισμό είμαστε όλοι φτωχοί γιατί μοιραζόμαστε όλα τα χρέη. Και των φτωχών και των πλουσίων.

Στοχοποίηση η φτωχοποίηση. Κόβουμε στόχο τη φτώχεια και περνάμε στην ποίηση για να μην τα σκεφτόμαστε.

❒   Φόβοι Γεννηματά: Μη γίνουν εκλογές και έχει στα ψηφοδέλτιά της τον ΓΑΠ και τον Μπένι.

Ο Μπένι δεν θα φύγει από τη Χαριλάου Τρικούπη με ελικόπτερο, θα φύγει με υποβρύχιο ελλιμενισμένο στον κεντρικό υπόνομο χωρίς να κινδυνεύει να πέσει.

❒   Αποκλειστική είδηση: Το Κυπριακό δεν λύθηκε ακόμα.

Μη λέμε την Βρετανή πρωθυπουργό σιδηρά κυρία. Αυτό τον τίτλο τον πήρε η Θάτσερ και τον σκούριασε. Δεν τον παίρνει καμία άλλη.

❒   Δηλαδή κάθε φορά που ένας Τούρκος πολιτικός θέλει να μαζέψει ψήφους, εμείς πρέπει να μιλάμε για κινδύνους εθνικούς; Να του κάνουμε τη χάρη; Όχι εμείς, οι Τούρκοι στρατοκράτες είναι αυτοί που φοβούνται πιθανό το κουρδικό κράτος και λυπούνται που έχασαν τη Μοσούλη με τα πετρέλαια. 

Η ΓΣΕΕ έγινε δυναμικός εκπρόσωπος της εργατικής τάξης. Μέχρι σήμερα, με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ήταν μια παρέα με ευρωπαϊκή κουλτούρα, Yes, E.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια: