1/11/16

Rock around breloque

Η ΝΔ ρύθμισε το κόκκινο δάνειο που πήρε από την Τράπεζα Πειραιώς. Κάθε μήνα θα καταθέτει τρία φορτηγά μπρελόκ της ΝΔ.

-Νέο δάνειο ζήτησε από την Τράπεζα Πειραιώς η ΝΔ.
-Πόσα;
-Δέκα εκατομμύρια.
-Μόνο;
-Όχι. Μπρελόκ. 


Πού βρίσκονται τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ; Σε ποια μπρελοκέισον;

-Μπαμπά, με κυβέρνηση Κούλη οι εργαζόμενοι στα κανάλια θα πληρώνονται με μπρελοκάκια;
-Σκάσε.

Η ΝΔ για οικονομική της ενίσχυση επιστρατεύει μπρελοκατζήδες.


❒  Είχα πάνω απ' το κεφάλι μου τους συντρόφους που πουλάνε το καλοκαίρι εισιτήρια για το φεστιβάλ της ΚΝΕ και τις Κυριακές Ριζοσπάστη, είχα τους μάρτυρες του Ιαχωβά που πουλάνε Ξύπνα και Σκοπιά, θυμάμαι τις φοιτητριούλες που πουλούσαν βιβλία, τρελαίναν το κουδούνι μου τα μαστούρια που πουλάνε ενημερωτικά έντυπα κατά των ναρκωτικών που μοιράζονται δωρεάν, τρελαίνουν το τηλέφωνό μου αυτές που πουλάνε καλά προγράμματα για σταθερή τηλεφωνία διαδίκτυο και δορυφορική τηλεόραση, έχω, έχω, έχω, τώρα θα έχω και τους νεοδημοκράτες να μου πουλάνε μπρελόκ; Έλεος!...

Αν η ΝΔ ήταν κυβέρνηση οι διαπραγματεύσεις με τη Θεσμόικα θα ήταν ευνοϊκές για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα διότι σε περίπτωση απεργίας οι εργοδότες θ' απαντούσαν με μπρελόκ άουτ.

❒  Οι γυναίκες ενισχύουν τα κόκκινα δάνεια της ΝΔ

Τώρα και κραγιόν ΝΔ. Κόκκινα στο χρώμα του δανείου.

❒  Ο πρώην διευθυντής της ΝΔ πρώην Σκορδάς νυν μπρελοκάς ακόμα κλαιει που το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα πουλάει μπρελόκ, ενώ η ΝΔ απαγορεύεται. "Τι να πουλάμε πια για να ξεχρεώσουμε;".

-Μη σας μπαίνουν πονηρές ιδέες στο μυαλό. Γι' αυτό φύγανε από τη Συγγρού και πήγανε στην Πειραιώς. 
-Για είναι πιο κοντά στο δάνειο;
-Όχι στην τράπεζα, ρε. Στη λεωφόρο Πειραιώς. Αλλά δε με χαλάει η προσέγγισήσου.

Το ΠΑΣΟΚ είναι από χρόνια μπρελόκ της ΝΔ, αλλά και να το πουλήσει τι θα πιάσει; (Πάλι στο πονηρό;)

Διαμαρτυρήθηκε ο πρόεδρος του ΣτΕ που ο Κούλης πρόετινε για πρόεδρο του ΕΣΡ τον τέως πρόεδρο του Αρείου Πάγου. “Το έκανε επειδή εγώ ήμουν με τη μειοψηφία που θεωρούσε σύμφωνη με το Σύνταγμα την εφαρμογή του άρθρου 2α του νόμου Παππά”.

❒  Α, ρε κακομοίρη Κούλη, κατάλαβες επιτέλους ότι δεν σε συμφέρει η επιμονή στην άρνηση συγκρότησης ΕΣΡ, αλλαγή στάσης της ΝΔ αμέσως μετά την εκλογή σου στο ύψιστο αξίωμα της ΝΔ και το ύψιστο που θα λάβεις ποτέ στη ζωή σου.

Πίστευες, ρε Κούλη, σοβαρά ότι αν σε μια χώρα δεν μπορεί να συγκροτηθεί ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο θα πέσει η κυβέρνηση;

❒  Τα κατάφερες, Κούλη, να χάσεις παίζοντας μόνος σου; Πρώτο αυτογκόλ υπέρ σου σημείωσε ο Παππάς με νομοθετική κίνηση βιαστική που κρίθηκε αντισυνταγματική. Δεύτερο αυτογκόλ η πρόταση από την κυβέρνηση (θα μάθουμε ποιανού ιδέα ήταν;) Πολύδωρα για πρόεδρος του ΕΣΡ... Και κατάφερες να χάσεις; Τώρα θες ΕΣΡ; Μα χθες πίστευες ότι καλό για τη χώρα είναι να μην έχει ΕΣΡ.
 
Όχι, η ανάδειξη Κούλη στην προεδρία της ΝΔ δεν έγινε επίτηδες για να μη βγει τώρα, σε τόσο άσχημες συνθήκες στην κυβέρνηση το κόμμα. Τον έβγαλαν οι καναλάρχες, γιατί με αυτόν νόμιζαν ότι θα σώσουν την τσαμπαρία τους και θα προκόψουν κι άλλο με τη βοήθεια κρατικού χρήματος και θαλασσοδανείων. Καλοί κι αυτοί. Χειρότεροι από τα κανάλια τους.


❒  Και όταν ο καναλάρχης είναι χειρότερος από το κανάλι του, τότε πρέπει να παραιτηθούν οι προσωρινές άδειες για να μην ξεφτιλιστούν κι άλλο.

Χειρότερα από τα καρακόλια είναι τα καρακούλια. Πιο μισητό αναψυκτικό είναι η Κόκα-Κούλη.  


❒  Μετά τις επόμενες εκλογές άλλοι θα λένε "Παίξαμε και χάσαμε", ο Κούλης, "Χάσαμε και χάσαμε". (Αμέσως στο πονηρό το μυαλό σας. Όχι, αν έλεγε "Τον παίξαμε και χάσαμε" θα του έκανε μήνυση η ξεφτίλα)

Ας είναι καλά η ΝΔ του Κούλη. Μου θυμίζει εξυπνάδες από τα μαθητικά μου χρόνια: Πώς χωράνε έξι ελέφαντες σ' ένα Φολκσβάγκεν; Δυο μπροστά και τρεις πίσω. Και ο έκτος; Στο μπρελόκ. (Μπου-χα-χα)

❒  Όταν θα ξεχρεώσει η ΝΔ, απ' όλους τους σημερινούς ανθρώπους της Γης μόνο ο Επίτιμος θα ζει.

Ποιοι επέβαλαν τον Κούλη ως πρόεδρο της ΝΔ; Ο Σαμαράς και η μνήμη '93. 


❒  Μέσα στην ξεφτίλα του ΕΣΡ, των θαλασσοδανείων της ΝΔ και του μπρελόκ η Public Issue έβγαλε μια δημοσκόπηση με τη ΝΔ στο 43%. Οι άλλες εταιρείες δημοσκοπήσεων για πρώτη φορά διαμαρτυρήθηκαν ότι τέτοια αμαυρώνουν την εικόνα όλων τους και ζήτησαν παρέμβαση εισαγγελέα. Η Public Issue απολογούμενη εξηγεί: “Τη δημοσκόπηση την κάναμε τηλεφωνικά. Δηλαδή πήραμε τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΝΔ και κανονίσαμε τα ποσοστά”.

Από τη συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια καναλιών-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Καραθανασόπουλος: "Εκτιμάτε ότι θα πληρώσετε τα χρέη σας;"
Σκορδάς: "Εάν αλλάξει το σύστημα χρηματοδότησης των κομμάτων, θα πληρωθούν όλα."
Φορολογούμενοι: "Πάλι εμείς;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: