4/11/16

Πατρίς-Θρησκεία-Τηλεόρασις

Ο Κούλης έγινε Τούρκος: “Τηλεοπτικό πραξικόπημα κάνει ο ΕΣΡογάν”. (Νέα ΤιΒιλόγιος έκφρασις)

❒  Ουφ! Ησύχασα. Μετά και την ολομέλεια της Βουλής είδα ότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει τη Δευτέρα τη συγκρότηση ΕΣΡ. Οι καναλάρχες θα γλυτώσουν πόσα και πόσα πρόστιμα που για μια στιγμή μόνο φοβήθηκα ότι θα τους επιβληθούν και θα τα πληρώσουν.

Διπλά λόγια......και απλά πράγματα. Ο Κούλης της ΝΔ πρέπει να θυμάται ότι χωρίς ΕΣΡ τα κανάλια δεν έχουν ούτε προσωρινή άδεια, άρα πάμε για γιγάντιο “μαύρο” με δική του ευθύνη.

Ευρωαραβική Σύνοδος στην Αθήνα. Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός φρόντισε και κάλεσε με συγκεκριμένα επιχειρήματα Άραβες να επενδύσουν στην Ελλάδα. Αμέσως μετά ανέβηκε οστο βήμα ο Κούλης και ζήτησε εκλογές στην Ελλάδα, μάλλον για να πάνε καλά οι επενδύσεις των Αράβων΄, αλλιώς γιατί να το πει εκεί. Δηλαδή είπε στους Άραβες να φυλάξουν τα λεφτά τους και να μην επενδύσουν στην Ελλάδα. Άξιος.

❒  Πολύ σωστά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ζητούσαν να μην έχουμε αναστολή του άρθρου 2α του τηλεοπτικού νόμου, αλλά “κατάργηση”, ώστε να κονομήσουν λίγο ακόμα κρατικό χρήμα οι τσαμπατζήδες καναλάρχες από αγωγές.

Και με Μητσοτάκη πρωθυπουργό στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος αντιπρόεδρος. Ως γνωστόν, ο δεύτερος γάμος είναι το δις εξαμαρτείν για τους καλεσμένους.


❒  Οπλοφορούν φήμες ότι χρυσαβγάδες το μπαίρνουνε από Πακιστανούς. Αυτό δεν είναι σωστό γιατί, όπως λένε και οι Εβραίοι, εμείς είμαστε ο καθεδρικός λαός και πας άλλος παρεκκλησίον μηδενός.

Συμφωνία συνέπειας: Η ΝΔ λέει να μην παίρνουν κανάλια μόνο πόσοι έχουν λεφτά να δώσουν, αλλά μεταπτυχιακές σπουδές να κάνουν μόνο όσοι μπορούν να τις πληρώσουν.

❒  Να παραιτηθεί αμέσως η εφορία. Τρέχει τον Ψυχάρη για 50 ψωροεκατομμύρια.

Στο ραδιόφωνο έχουμε μια διαφήμιση για ποδοσφαιρικό αγώνα που μεταδίδει πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης. Το στόρι: 

❒  Κάποιος δηλώνει στο “αφεντικό” ότι μόλις έφτασε από “κάτω” αυτοί φέρονται παράξενα. Το “αφεντικό” φυσικά είναι ο Θεός που σε άλλο σποτ λέει ότι “πιτσιρικάς” έπαιζε μπάλα σε όλες τις θέσεις γιατί είναι “πανταχού”. Λέει κι άλλα, δεν χρειάζεται να τ' αναφέρουμε, επείγει να καταγγείλουμε τους ναζιστές, τους ρατσιστές, αντικομμουνιστές και άλλους  Μητροπολίτες ως ανάξιους φύλακες της πίστης μας.

Για ποιο λόγο δεν τους ενοχλεί η διαφήμιση; Μήπως γιατί παίζουν στοίχημα; Πού είναι οι επίτροποι ναών, οι ιεροκήρυκες, οι μοναχοί και οι Αρχιμανδρίτες; Σίγουρα πίσω από την ανίερη αυτή διαφήμιση είναι ο Φίλης. Εκτός αν το ίδρυμα του Δημοσίου που λέγεται “Εκκλησία της Ελλάδος” έχει μετοχές σ' αυτή την συνδρομητική πλατφόρμα. Τότε επιτρέπεται να προσβάλλει τον Θεό.

❒  Ζικ χαϊλλούια. Χαϊλλούια Χίτλερ. Βοτανικός Θεός μόνο για Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: