22/10/16

Χούντα αντισυνταγματικών

Αντισυνταγματικές οι πρόωρες εκλογές, αντισυνταγματικό και το Συμβούλιο της Επικρατείας, αντισυνταγματικό και το Σύνταγμα, αντισυνταγματική και η πλατεία του.

❒  Το ΔΝΤ ξαναχτυπά. "Εντάξει, το χρέος σας δεν είναι βιώσιμο, αλλά δεν είναι ούτε το κράτος σας και πρέπει να επιμηκυνθεί η διάρκεια αποπληρωμής του". Οι ψυχίατροι Κολωνακίου αύριο έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σκίζουν τα πτυχία τους. 

Μπήκαμε στην ευρωζώνη και τελικά μείναμε ευρώντητοι, όχι ευρώντυτοι, ευρώγδυτοι.

❒  Στην ευρωθάλασσα που τα κάνανε οι νεοφιλελέδες δεν έχουμε πια ανέμους 8 κομφόρ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το σπίτι μας, με όλες τις ανέσεις για τις τράπεζες, με όλα τα ροκφόρ, αλλά:

Η ευρωπαϊκή διαστημοσυσκευή Σκιαπαρέλι συνετρίβη την Τετάρτη στην επιφάνεια του Άρη, ανακοίνωσε η ESA, η ευρωπαϊκή NASA. Τίποτα δεν πηγαίνει καλά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια η Ελλάδα που έβγαλε αριστερούς, δυο η Πορτογαλία, τρία CETA, τέσσερα η διαστημοσυσκευή. Και συνεχίζεται η αποποίηση ευθυνών. Η ESA ισχυρίζεται ότι φταίει ο Ιταλός Σκιαπαρέλι, η Ιταλία ανταπαντά ότι ο Σκιαπαρέλης είναι από τη Λέσβο, σε λίγο θα φταίει κάνα χοτ σποτ, δηλαδή ο Μουζάλας.

❒  Οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Ο Κοντομηνάς έχει χιούμορ: “Η ποινική μου δίωξη, την δεδομένη στιγμή, ξεκάθαρα εντάσσεται στην προσπάθεια στοχοποίησής μου, εν σχέσει προς τις τρέχουσες εξελίξεις στην αδειοδότηση των καναλιών και αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την πρωτόγνωρη κατάλυση της πολυφωνίας και της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ”.

Άλλη πλάκα: Ο Ταγματάρχης έδιωξε από τη θέση του στην ΕΡΤ τον ΣΥΡΙΖΑίο διευθυντή ενημέρωσης. Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε γιατί δεν βγήκε ποτέ από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 η εκπομπή των “¨Κακών Παιδιών”, Λάλα Ταγματάρχη, με την τηλεφωνική φάρσα στον τότε υπουργό Εθνικής Αμύνης Άκη Τσοχατζόπουλο. Ο τότε διευθυντής του ραδιοφώνου ακόμα περιμένει την εκπομπή. Αμέσως μετά ο ένας διευθυντής στη μετέπειτα ΝOVA, ο άλλος στο ΒΗΜΑ. Η ζωή έχει χιούμορ.

❒  Ορέ Κουμουτσακομό, άμα η κυβέρνηση της ΝΔ δώσει άδειες για 10 ενημερωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς παναλλαδικής εμβέλειας θα χρειαστούν τουλάχιστον 4.000 υπάλληλοι. Πού θα τους βρούμε; Θα έχουμε και τα ψυχαγωγικά κανάλια και τ' αθλητικά και τα επιστημονικά και τα οικονομικά και δεν ξέρω 'γω ποια ακόμα, πχ τα υγείας, γενικά τα ειδικά, θα φτάσουμε πάνω από 100 χιλιάδες εργαζόμενους στην τηλεόραση. Βάλε και τους εξωτερικούς συνεργάτες, βάλε και τη ραδιοφωνία, κάτι δε μου βγαίνει.

Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έδωσε δικαίωμα στους καναλάρχες να καυχιούνται ότι πλήρωσαν φόρους. “Γι' αυτό εμείς δεν τους ζητούσαμε να πληρώσουν”, καταλήγει η ευφυής ανακοίνωση της ΝΔ του Μοσχάτου που κατακεραυνώνει τους καναλάρχες, στο πλαίσιο του κατακεραυνοβόλου έρωτά τους. 

❒  Οι χριστιανοί χωρίζονται σε αντιμαχόμενους Ιησιίτες και Ιησουνίτες.

Ο Τραμπ(λ) δήλωσε ότι δεν θ' αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών ακόμα κι αν δείχνει ότι κέρδισε αυτός.  Μετά αυτή τη δήλωση τα ψυχιατρεία των ΗΠΑ γέμισαν πολιτικούς αναλυτές και ψυχίατρους με ζουρλομανδύες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: