21/10/16

Μη γκζανακούσω για τηλεοπτικές άδειες

Κάποιοι δημοσιογράφοι-λαγωνικά θεωρούν είδηση -επειδή τους παραξενεύει- το ότι μετά από συνέδριο κυβερνητικού κόμματος γίνεται ανασχηματισμός της κυβέρνησης.

❒  Θυμίζουμε, η κυβέρνηση προΐσταται του κυβερνητικού κόμματος. (Προΐσταμαι: διοικώ / είμαι ανώτερος, υπερτερώ / προσέρχομαι, πλησιάζω / στέκομαι μπροστά σε κάποιον / στέκομαι μπροστά σε κάποιον ως ικέτης / εκπορνεύομαι)

ΑΣΧΕΤΙΚΑ
  • ΛΑΓΩΝΙΚΑ είναι το ΙΚΑ των λαγών.
  • Φονιάδες των λαγών πλειστηριάνοι. 
  • Άλλο το "δημοσιογραφώ" κι άλλο το "δημοσιογράφω".

-Μπαμπά θα είναι είδηση αν στις επόμενες εκλογές κερδίσει ο Κούλης;
-Σκάσε.


❒  Δεν είναι είδηση ότι δεκατιανό στα σχολεία δίνουν τα υπουργεία Παιδείας κι Εργασίας. Είδηση είναι ότι δεν το έκανε το δημόσιο ίδρυμα που καλείται “Εκκλησία της Ελλάδος”. Ασχετικό: Από τη θρησκειοληψία στη θρησκειολογία.

Καλό χειμώνα, παιδιά. Το αστείο που έκανε μπαμ το καλοκαίρι ήταν μια πολική αρκούδα που έπεσε σε χειμερία νάρκη. Λεκτικό απίθανο, επιπέδου STARχίδιαμου, "οι πισίνες των πισινών".

-Μπαμπά θα είναι είδηση αν στις επόμενες εκλογές κερδίσει ο Κούλης και βάλει πρωθυπουργό τη Ντόρα;
-Σκάσε, είπα.


Γιατί, ρε μάγκες, όταν πέφτει η θερμοκρασία κι έχουμε βροχή λέμε ότι χαλάει ο καιρός; Η φύση χρειάζεται και χαμηλότερη θερμοκρασία και νερό. Μήπως θα ήταν πιο σωστό, “Μας τη χαλάει ο καιρός”; Δεν είναι είδηση ότι χαλάει ο καιρός, γιατί τα τελευταία χρόνια ζούμε στον κακό μας τον καιρό.

-Μπαμπά, θα είναι είδηση αν τις επόμενες εκλογές κερδίσει ο Κούλης, βάλει τη Ντόρα πρωθυπουργό και πρόεδρο της Δημοκρατίας τον μπαμπά τους;
-Σκάσε, είπα, γαμώ τη μάνα σου.


Ο Κοντομηνάς για φοροδιαφυγη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, από cdιά και dvdιά που πουλάνε οι μαύροι κι αφεντικό τους ο γνωστός Ευρέως; Αδικαιολόγητα 48 εκατομμύρια ευρά; Αυτό είναι είδηση διότι, λέγω, αποκλείεται να συμβαίνει, αφού ο άνθρωπος είναι καναλάρχης, δηλαδή άγιος άνθρωπος. Θα βγει ο Κούλης και θα του δώσει λεφτά για αποζημίωση με τέτοια λαχτάρα που του επιφύλασσαν οι κομμουνισταί. Αυτό δεν είναι είδηση. 
 Σχετικό: Στην πλατεία Κλαυθμώνος ο Βερύκιος. Ούτε αυτό αποτελεί είδηση.

❒  Ο νεοφιλελευθερισμός θυμίζει στις κυβερνήσεις του κόσμου ότι νόμος είναι το δίκιο του πελάτη, αλλά τον πελάτη τον εξουσιάζει αυτός που πουλάει, αρκεί να μην είναι κυβέρνηση.

ΒΛΑΚΕΙΑ
Θ' αποτελούσε είδηση αν η ΝΔ ζητούσε να βγει αντισυνταγματικός ο νόμος που είναι το δίκιο του εργάτη;

ΓΑΛΑΖΟ(ΠΣ)ΑΙΜΑΤΟΙ
 Με το μικρότερο κράτος οι βαρόνοι της ΝΔ δεν έχουν πού να διορίσουν τα παιδιά τους και τα διορίζουν προέδρους της ΝΔ.

-Μπαμπά, ο Αναστασιάδης κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή ή κατέπεσε;
-Σκάσε.
 

ΜΑΝΑΒΗΣ ΦΩΤΙΕΣ
Φασούλι το φασούλι, πρωθυπουργό τον Κούλη.

ΑΠΟ ΡΟ
 Ροδάνθη, θα θεωρούσες είδηση την προκήρυξη πρόωρων εκλογών για νέα επιλογή προέδρου ΝΔ;

Κούλη, πες το και στη Ντόρα: Ο Γερμανός συγγραφέας Τόμας Μαν είπε ότι ταλέντο είναι ο κώλος στην καρέκλα. Αυτό όμως δε σημαίνει να καταλάβεις μια καρέκλα, αλλά να στρωθείς στη δουλειά.

ΚΟΥΪΖ
Ποιοι λένε: “Αληθινοί Έλληνες πατριώτες ήταν οι Γερμανοί, οι Ιταλοί και οι Βούλγαροι κατακτητές που νίκησαν τα κουμμούνια, οι Άγγλοι που τους διαδέχτηκαν, όπως και οι διάδοχοί τους οι Αμερικανοί. Όλους αυτούς τους υπηρετήσαμε επάξια κι εμείς”. Ποιοι και πού τα λένε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: