10/4/15

Χωρίς Τροχαία η ρευστότης μηδέν

Ο Χριστός φοβάται κατάληψη από αντιεξουσιαστές και σκέφτεται να φύγει με ελικόπτερο.

Ο Σαμαράς ξεκινά με σιγουριά την εβδομάδα των παθών του. Ζήτησε εξεταστική για το μνημόνιο από το 1981, για να πιάσει και τον Μητσοτάκη και τον Κώστα Καραμανλή. Ήδη στη Συγγρού στήσανε σταυρό.

Προσοχή-προσοχή….Τροχαίοι ξαμολήθηκαν και τσιμπάνε οδηγούς δίτροχων. Σε πιάνουν χωρίς κράνος και σου κοπανάνε πρόστιμο 350 €. Φοβερή ιδέα του Πανούση. Από πού θα μάζευαν για να μη χαθεί η ρευστότητα; Από τους δυστυχείς. Και πολιτικά είναι φοβερή η ιδέα. Για πρώτη φορά ενόψει εορτών σε πιάνουν και σου αφαιρούν και το δίπλωμα. Αν αυτό γίνεται ερήμην του Πανούση και είναι επιτελικό σχέδιο πολιτικά υφιστάμενών του, τότε θ’ αποδώσει γερά σε πολιτικό κόστος. (Φούμο)

Βέβαια, αν δεν πληρώσεις το πρόστιμο των 350 € για το (μη) κράνος σε λίγες ημέρες περνά στην εφορία, οπότε το ρυθμίζεις με 100 δόσεις, 3,5 € το μήνα.

Ευτυχώς που υπάρχει η Τροχαία, γιατί αν περιμέναμε από τη Βαλαβάνη να μαζέψει λεφτά για το κράτος η ΔΕΗ θα έκοβε το ρεύμα από τα υπουργεία και τη Βουλή.

Στην περιφορά του Επιταφίου θα πέσουν τα πρόστιμα της αρκούδας. Πρώτ’ απ’ όλα για συμβολική κηδεία, χωρίς άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού, όπως γίνεται π.χ. για γύρισμα ταινίας. Φυσικά πρόστιμο στις Μητροπόλεις για καταλήψεις πεζοδρομίων, πλατειών και άλλων κοινόχρηστων χώρων. Στην Ανάσταση όλοι οι κληρικοί θα μετάγονται στα κοντινά αστυνομικά τμήματα για πρόκληση τρομοκρατικών ενεργειών με τα βαρελότα.

Για το λιβάνι στους ναούς παίζει η παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου, μην πούμε ότι θα κλείσουν οι ναοί για χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Αν ανήμερα το Πάσχα πιαστείς να σουβλίζεις αρνί χωρίς να διαθέτεις τιμολόγιο αγοράς και δελτίο μεταφοράς με φορτηγό ψυγείο κονόμησες πρόστιμο να φαν κι οι κότες κι οι γαλοπούλες τα Χριστούγεννα.

Μετά την ανάσταση ναός που θα λειτουργεί μετά τις δύο θα πηγαίνει για παράβαση ωραρίου.

Ο Χριστός θα πάει στο μπουντρούμι για προβολή θεάματος άνευ αδείας.

Όποιος πει «Χριστός Ανέστη» πηγαίνει για αναμετάδοση φήμης.

Ο Βαρουφάκης σκέφτεται να πάει στην ΑΕΠΙ (Ανώνυμη Εταιρεία προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας) και να κατοχυρώσει τον αναστάσιμο ομότιτλο ύμνο «Χριστός Ανέστη» ως καρσιλαμά στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Έτσι θα πέσει πολύ χρήμα για να συμπεριλαμβάνεται το «άσμα» στο πλέι-λιστ της αναστάσιμης ακολουθίας. Αλλιώς πάλι πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: