25/3/15

Η Ευρωκρατία δε θα περάσει

Συμφωνούμε με τη Ντόιτσε Βέλε. Να φύγουμε για πέντε χρόνια από την Ευρωζώνη για να μη μεγαλώνει το χρέος μας σε ευρώ κι αν μας ξαναδούνε μετά!...

Σιγά μην κυβερνούν οι αγορές. Το ομόλογο τιμή δεν έχει.

Η Ελλάδα να μην εξαρτάται από ξένες οικονομίες και στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Η εθνική αΠεξαρτησία δεν παζαρεύεται.

Αλλαγή κλίματος μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας. Στη Γερμανία θα έχουμε ζέστες και στην Ελλάδα χιόνια.

Ο Τσίπρας στο Βερολίνο κανονίζει την απορρόφηση στη Γερμανία αλλοδαπών μεταναστών ή Ελλήνων, δεν έχει τόση σημασία. Αν φύγουν οι αλλοδαποί από την Ελλάδα θ’ ακολουθήσουν και Έλληνες που εξαρτώνται από αυτούς. Και οι Έλληνες είναι καλοί επενδυτές. Θα δούμε και φράουλες Γερμανίας.

ΑΓΟΡΑ: Πακιστανέ, μη φοβάσαι πια τίποτα. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι προστατεύουν τα ανθρώπινά σου δικαιώματα και οι ελεύθεροι χρυσαβγάδες το μπάγκο σου. Σε λίγο θα σε προστατεύουν Γερμανοί ναζιστές, φυσικά με το αζημίωτο κι αυτοί.

Ρώτα, σε παρακαλώ, τη Μενεγάκη, αν φύγουν οι μετανάστες από την Ελλάδα θα φύγουν και οι χρυσαβγάδες; Αν είναι έτσι να το σκεφτούμε.

Ο Αλέξης θα κάνει τη Γερμανία μόδα. Παραλλάσσεται το λαϊκό άσμα με το μπουκάλι στο χέρι σε αγοραία ποίηση «Μ’ αγαπάς ή τσάμπα πίνω;» σε δίλημμα με τη βαλίτσα στο χέρι έξω απ’ τον σταθμό Λαρίσης: «Μ’ αγαπάς ή Βερολίνο;»

Ας δούμε και άλλες χώρες για προορισμό μας. Στην προχώ Σουηδία επιτρέπεται πια ο αυνανισμός σε δημόσιο χώρο. Εδώ στην Ελλάδα δεν είμαστε προχώ, είμαστε πισώ. Απλώς λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα, κάνουμε και καμιά μαλακία, άνθρωποι είμαστε.

Σε κατάληψη ψιλικατζίδικου προχώρησαν αντιεξουσιασταί, γιατί και αυτό το κατάστημα πουλούσε μόνο προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών και εφημερίδες περιοδικά εκδοτών νταβατζήδων. Βία στη βία της αναρχίας.

Στη Χαριλάου Τρικούπη ολική έκλειψη Ηλίου.

Στο Λονδίνο τη Δευτέρα μετά από 100 χρόνια ολική εμφάνιση Ηλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: