29/3/15

Η μαφία καραδοκεί

Οι καταλήψεις είναι παγίδες του συστήματος για να ξεφτιλιζόνται οι επαναστάΧτες.

Ζούμε σε χώρα με ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενούμενο της πρωτεύουσάς της να εκπέμπει από κάπου, να μη λένε από πού, μην ορμήσουν τα φρικιά και τους φιμώσουν κι από κει.

Το κτήριο μέχρι πριν από λίγες ώρες ήταν κατειλημμένο. Οι εκεί καταληψίες αρχικά μετέδιδαν τα αιτήματά τους στον αέρα του ραδιοφώνου.

Όταν έχασαν τον αέρα μετά από φιλοξενία εκεί 24 ωρών συνέχισαν τις εκπομπές τους αν και  τους άκουγε μόνο ο ηχολήπτης. Δοκιμαστικά έκαναν; Ψώνια είναι;

Ένας εργαζόμενος του διωκόμενου σταθμού φεύγει από το σπίτι του και πηγαίνει να δουλέψει στο χώρο που τον φιλοξενεί εργασιακά. Φοβάται μην τον παρακολουθεί φρικιό και το πει και στα άλλα;

Γιατί σε άλλη χώρα οι αντιεξουσιαστές δεν λειτουργούν σα μαφιόζικη συμμορία;

Γιατί τόσα χρόνια δεν έκαναν κατάληψη ποτέ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη;

Γιατί δεν κατέλαβαν έστω την πλατεία Εξαρχείων;

Γιατί δεν προστατεύουν καταστήματα της περιοχής; Ο μαγαζάτορας αν δεν πληρώσει θα υποστεί κατάληψη; 

Πόσα θέλαν για να φύγουν από το κτήριο της οδού Σαρρή;

Ας τους δώσουμε όμως το λόγο:
"Τι να τον κάνουμε το λόγο; Να μιλήσουμε θέλουμε. Από τη Σαρρή φύγαμε τσάμπα. Καταγγέλλουμε τον προδότη Κουφοντίνα που ενώ στεκόμαστε αλληλέγγυοι σ' αυτόν πήγε και σταμάτησε την απεργία πείνας, γιατί λέει κατατέθηκε το νομοσχέδιο που τον καλύπτει και μας βρίζει κι από πάνω που δεν τον ρωτήσαμε για να τον υποστηρίξουμε. Να τον δούμε τι θα κάνει αν ξεκινήσουμε εμείς απεργία πείνας. Άντε μην αρχίσουμε καμιά κατάληψη στις φυλακές και δει κι αυτός τι εστί βερίκοκο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: