6/2/15

Νενικήχασαν

Για τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας Ευρώπης Ποτάμηδες και ΠΑΣΟΚοΝεοδημοκράτες είναι έτοιμοι να φτάσουν στο Παναθηναϊκό στάδιο με τον επιθανάτιο ρόγχο "Νενικήχασαν".Το ποιοι έχασαν το αφήνουμε ως άσκηση για το σπίτι.

Πω-πω κακό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑς!... Εξόργισε τον Ντράγκι κι έτσι οι ελληνικές τράπεζες δε μπορούν να δώσουν δάνεια. Ούτε πριν μπορούσαν, αλλά τώρα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ.

Ναι, Αντωνάκη; Είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης Τσίπρα με τους ΕυρωπαΊους; Μήπως τα αλλεπάλληλα "Ναι" που έβγαζες εσύ απ' όπου είχες τρύπα φρόντισαν γι' αυτό;

Για να βγεις στην επιφάνεια της Ιστορίας πρέπει να συνωμοτήσει το σήμπαν υπέρ σου. Πρέπει οι συγκυρίες να βολεύουν περισσότερο εσένα από οποιονδήποτε άλλο. Για να γίνει το 4% του ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση δεν αρκούσε η ηγετική φυσιογνωμία του Τσίπρα. Δεν ήταν αρκετή η λιτότητα που βοήθησε και την ανάδυση των ακροδεξιών. Ήταν απαραίτητος και ο Σαμαράς.


Έστω ότι οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις δεν φορολογούσαν τους ολιγάρχες επειδή αυτοί κατείχαν τα ΜΜΕ και θα τα έστρεφαν εναντίον του εκάστοτε πρωθυπουργού. Τώρα όμως έτσι κι αλλιώς τα ΜΜΕ είναι αντικυβερνητικά. Γιατί σε πρώτη φάση να μην απαιτήσεις τους φόρους που χρωστάνε οι ιδιοκτήτες τους και γιατί να μην τους υποχρεώσεις να πληρώσουν έστω τις εισφορές τους στα ασφαλιστικά ταμεία; Το ξέρουν οι "νταβατζήδες" του Μπαϊρακτάρη Καραμανλή και είναι ικανοί οι διαπλεκόΜΜΕνοι ν' αρχίσουν τις παροχές στους εργαζόμενους που απασχολούν.

Μα αν καταργήσεις τις φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών θα φύγουν. Ναι; Από πού ακριβώς θα φύγουν;

Δεν αγοράζω προϊόντα γερμανικών συμφερόντων.

Δε θα ξοφλήσουμε ποτέ, κουφάλες τραπεζίτες.

Οι ψηφοφόροι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μοιάζουν. Τόσο πριν όσο και μετά το διορισμό τους είναι κώλος και καρέκλα. Σε λίγο Βενιζέλος, Άκης και Παπακωνσταντίνου θα είναι κώλος και σκαμνί.

Γιατί δεν μου τηλεφωνούν πια ούτε μετεκλογικά οι εισπρακτικές εταιρείες; Προεκλογικά δεν το έκαναν μήπως για να μην αγανακτεί ο κόσμος και την πληρώνει το κόμμα του πρωθυπουργού Σαμαρά; Μετεκλογικά τότε γιατί δεν το κάνουν; Λες και ήταν παράνομη η πράξη τους και με την καινούργια κυβέρνηση φοβούνται μην τους αποδοθούν ποινικές ευθύνες.

Ο Πάχτας κοιμάται νωρίς τα Σαββατόβραδα για να ξυπνήσει νωρίς και να τρέχει να πουλάει το Έθνος της Κυριακής. Έχει και γραμμάτια ο άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: