11/1/15

SamarExit

Αυτή είναι κάλπη ζόρικια που κάνουν στην Ινδία
Έξω το μνημόνι / από την ευρωζώνη.
Κάλλιο τα κομμούνια / από τα μνημούνια
ΚΑΦΕΤΖΟΥ
Δεν ξέρω αν υλοποιήσει τις υποσχέσεις του ο Τσίπρας. Μόνος τρόπος να δω αν λέει αλήθεια είναι να βγει πρωθυπουργός. Γι’ αυτό θα τον ψηφίσω για να είμαι σίγουρος. Μη μείνω με την απορία.
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Ο ΓΑΠ παραμένει πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, για τον ίδιο λόγο που έφτιαξε καινούργιο κόμμα: είναι χομπίστας ο άνθρωπος.
ΣΑΜΑΡΑΣ
Η ήττα δεν είναι μονόδρομος. Η ήττα ήταν, είναι και θα ήταν ανατρέψιμη.
ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ
Δεν έχω λεφτά ούτε για λουκέτο.
ΤΖΑΚ-ΠΟΤ ΑΜΙ
Ανεβάζει το κύρος του κόμματός του ο κυρ-Σταύρος συμπεριλαμβάνοντας στους υποψήφιους τον Θεοχάρη Θεοχάρη που ήξερε να μαζεύει λεφτά από τους φτωχούς, αλλά δεν καταλάβαινε κανείς στην εφορία τι έπρεπε να κάνει.
ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ
Η κυβέρνηση εγγυάται όλες τις καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων ευρώ. Οι Έλληνες συνενώνουν τις καταθέσεις τους για να ξεπεράσουν αυτό το όριο ασφαλείας.
ΑΛΗΘΕΙΑ
Τα δελτία ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ είναι βασισμένα σε αληθινά γεγονότα.
ΤΕΧΝΗ
Νέα ιστορική ταινία γουέστερν φουστανέλα: «Το μάρκο βάφτηκε κόκκινο». Υπόθεση: «Ο λήσταρχος Σοϊμπλέλης και η λησταρχίς (της λησταρχίδος) Μερκέλη στα όρη της Πεντέλης χτίζουν αυθαίρετα λημέρια. Ο Αντώνης μες στη γκαβομάρα του δεν τους βλέπει να τους συλλάβει, αποκαλείται κοροϊδευτικά λήσταρχος Γκαβέλης».
ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΤΡΟ
Δεν μειώνονται οι συντάξεις. Απλώς θα καταβάλλονται μόνο για δέκα χρόνια. Αν μέχρι τότε ο συνταξιούχος καταφέρει να ζήσει πα να πει ότι είναι περδίκι, άρα μπορεί να πιάσει ξανά δουλειά, αν φυσικά καταφέρει να βρει. Όσοι νεώτεροι συντηρούν ληγμένους συνταξιούχους που δεν εργάζονται θα πληρώνουν φόρο και των γονέων.
ΟΥΤΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ…
…μπορεί να καταλάβει τι κερδίσαμε με το τραγικό τέλος ακινήτων και ρωτά: «Στον ενιαίο φόρο ακινήτων συμπεριλαμβάνονται και όσοι ζυγίζουν πάνω από 120 κιλά οι άντρες και 100 οι γυναίκες;»
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Ο ΓΑΠ είναι παράδειγμα προς διπλήν αποφυγήν. Μου λέει γιατί να μην ψηφίσω ούτε Βενιζέλο που παραμένει στο ΠΑΣΟΚ.
ΜΗ ΓΚΖΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ελευθερία ή Τρόικα
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
«Μη μας ψηφίσετε τώρα γιατί δεν θα υποστηρίξουμε καμία κυβέρνηση συνεργασίας, δε μπα να σας πάρουν τα σπίτια, τις συντάξεις, τις δουλειές, τα παιδιά και τα νεφρά σας». Δηλαδή, ρε σύντροφε, εσύ συμβιβάζεσαι μόνο με αυτοδύναμη κυβέρνηση ΚΚΕ; Αν είναι έτσι να το δούμε το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: