21/1/15

Ο Βορίδης ξέθαψε το τσεκούρι του εμφυλίου πολέμου

Ο Βορίδης ξέθαψε το τσεκούρι του εμφυλίου πολέμου, αλλά ινδιάνοι είναι οι άλλοι, αυτός κάνει τον καουμπόη και θέλει το λαό να κάνει το άλογο. Καλυτερα να μας πάρει μια πίπα της ειρήνης.
ΑΜΦΙΠΟΛΗ
Ο Αντώνιος ρίχνει λίγο νε(κ)ρό στο κρασί του. "Εντάξει", είπε, "δεν είναι ο Μεγαλέξανδρος. Αλλά είναι μεγάλος ο τάφος".
ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΒΛΕΨΗ
Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε πρόβλημα ρευστότητα τάφων.
ΑΠΟ ΡΟ
Πες ότι είσαι η Μέρκελ και υποστηριχτή στην Ελλάδα έχεις ένα μαλάκα που για να γλυτώσουν λεφτά 30 πλούσιες οικογένειες φίλων και γνωστών διέλυσε τη μνημονιακή λογική σ’ όλη την Ευρώπη. Τι θα του κάνεις;
ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΚΛΕΟΤΣΑΤΡΑ-ΠΑΤΡΑ
Ενώ μας προειδοποίησε ότι ο Τσίπρας θα κάνει την Ελλάδα Βόρεια Κορέα, δε θα επιτρέψει είπε να έρθουν στην Ελλάδα τα σοβιέτ. Ο ΚουΚουΕτσούμπας δεν διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν το πήρε είδηση, είχε κλειστή την πόρτα και δεν το άκουσε, όλοι οι άλλοι όμως που κοιμόμαστε με ανοιχτό το παράθυρο, όπως είπε ο Ζαχαριάδης, πάθαμε μπέρδεμα.  Υπήρξε Μαοϊκό κόμμα υπέρ της Κίνας, υπήρξε Μαοϊκό κόμμα υπέρ της Αλβανίας του Χότζα, αλλά δε θυμόμαστε κόμμα υπέρ της Βόρειας Κορέας. Ο μόνος Έλληνας πρωθυπουργός που έκανε πρόσφατα επίσημη επίσκεψη στην Πιονγκγιάνγκ ήταν η Παπαρήγα. Ίσως από κει μπερδεύτηκε ο Αντώνιος κι έμπλεξε τις βούρτσες των Σοβιέτ με τον Βρούτση του Κιμ Γιονγκ Ουν και τ’ αρχίδια με τις αμυγδαλές.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΡΚΟ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΣΕΦΕΡΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: