29/10/14

Πίσω μου σ' έχω Σαμαρά

Τα αποτελέσματα των στρες τεστ για τις ελληνικές τράπεζες,είπε ο Αντωνάκεν, είναι βήμα εξόδου από την κρίση,δηλαδή άλλο ένα έξοδο. Η αλήθεια είναι ότι τα stress tests δεν άντεξαν την πίεση των ελληνικών τραπεζών και παρέδωσαν λευκή κόλλα. Στην Ισπανία οι ελληνικές τράπεζες πέρασαν ψευδώς τα θτρεθθ τεθτθ.

Ο Αντωνάκεν έσκισε πάλι. Το είπε και το έκανε: έσκισε το μνημόνιο και για την ακρίβεια έσκισε μόνο τ' όνομά του. Και μόνο αυτό αρκεί είπε ο φερόμενος ως πρωθυπουργός μας.Θα φοβηθεί να μείνει χωρίς όνομα και θα φύγει πριν το φύγουμε εμείς που έτσι δεν χρειάζεται να φύγουμε εμείς από αυτό και να βγούμε έξω από αυτό τώρα που ξεκίνησε και κρύο και κυκλοφορεί κι ο Εμπολας ο Κολόμβος. Είμαστε πολύ κακή κυβέρνηση, είπε στην κατακλείδα του ο Αντωνάκεν και κανείς συνεργάτης του δεν τόλμησε να φέρει αντίρρηση, εκτός από τον αντιστασιακο Γιάννη Πρετεντέρη, το έγκυρο αντιπολιτευτικο μεγκα που τον φιλοξενεί και άλλα δημοκρατικά,μη προπαγανδιστικα κανάλι,όπως  ΑΝΤΕΝΑΣ, ο Σταρ και άλλα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κατάσταση στην αίθουσα ολομέλειας της Βουλής οδεύει από το ΠΑΣΟΚ,συγνώμη, από το κακό στο χειρότερο. Χαρείτε κι εσείς απόσπασμα διαλόγου αντιπολιτευομενου βουλευτή με συμπολιτευομενο.
-Γαμω την κυβέρνησή σου.
-Γαμω τα γούστα σου.

Κάτσε κάτω, ρε, ακούστηκε στη Βουλή. Κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Σε όλον τον κόσμο θνητούς πια τα πάντα ρει. Στην Ελλάδα τα πάντα ρε. Μόνο κροκόδειλοι λείπανε από τις πλημμύρες.

Εκατό φόροι, εκατό δόσεις. Κάθε φόρος τη δόση του.

ΓΑΠ
Λαέ του Ηράκλειτου, θέλω πίσω το ΠΑΣΟΚ μου
Σχετικό άσμα
Μια ΠΑΣΟΚΑ δυο ηγέτες /μια κοιλάρα δίχως φέτες.

Στα πρωτοβροχια πνιγομαστε, στα πρωτεμπολια κλαιγόμαστε.

Αυτός ο Αφρικανος δεν είναι επικίνδυνος. Είναι εμπολιασμενος. Έκανε εμβόλιο Εμπολα.

Και στον φετινό εορτασμό των ΟΧΙ η αστυνομία μας βοήθησε να κρατήσουμε αποστάσεις από τις πριβε παρελάσεις και κυρίως από τους επίσημους των εξεδρων. Βέβαια είχαμε και άλλης ιστορικής κουλτούρας παρελάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: