23/10/14

Φώσκολος στο βάθος του τούνελ

Ο Μπένι κρούει τον κώδωνα του επικινδύνου. «Ληγμένη η κυβέρνηση. Μη ντη ντρώτε μη ντη μπίνετε. Στο ΠΑΣΟΚ ο τελευταίος να κλείσει το στόμα».

Ήλθε και η ώρα να μάθουμε ότι έχουμε Ανάργυρο υπουργό Εσωτερικών έναν τύπο που έκλεβε το ασφαλιστικό ταμείο του.

Άρα πέφτει στα μαλακά ο λάτρης του Σαμαρά Πάγκαλος που ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις αύριο θα κυβερνήσει, είναι εθνικοφασιστικό. Λίγο ακόμα και θα του εξασφαλίσει την αυτοδυναμία. Κάποτε παραδέχτηκε ότι βοήθησε ο ίδιος τον Τσίπρα ν’ ανεβάσει το ποσοστό του κόμματός του, επειδή ισχυριζόταν πως όποιο γιαούρτι κι αν έτρωγε στη μούρη προερχόταν από τον Συνασπισμό.

Έτσι, ο Σαμαράς διατηρεί σοβαρές ελπίδες να επανεκλεγεί. Πιστεύει ακράδαντα ότι θα τον συγχωρήσουμε που μας άφησε χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά και σπίτι, θα τον συγχωρήσουμε που γέμισε τους δρόμους με ανθρώπους χωρίς ελπίδα, παιδιά χωρίς μέλλον, ανθρώπους που ζηλεύουν τα ράφια των σούπερ-μάρκετ, όλα πεπερασμένα ξεχασμένα, αρκεί να βρει τον τάφο του Μεγαλέξανδρου ή έστω σε λίγες μέρες να υλοποιήσει την υπόσχεσή ότι σε ένα χρόνο από τότε θα είχε όλη η Ελλάδα δωρεάν wi-fi και μάλιστα όπως σημείωσε, «ασύρματο», όχι δηλαδή ενσύρματο.

Και κατακλειδώνοντας το κείμενο μία πρωτοχρονιάτικη κραυγή: «Μαμά, μου πήρε το φλουρί ο Λαφαζάνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: