16/10/14

Ελλάς εκεί στη γάμα εθνική

Ναι, η διευθύντρια του ΔΝΤ, η Λίτσα Λαγκάρντ,  δε μπορεί να κοιμηθεί μην τυχόν και χωρίσει με την Ελλάδα του Αντωνάκη. 
Αβρωμόπουλο
«Οι λαθρομετανάστες θα φέρουν τον Έμπολα. Ο ιός δεν κολλά σε νόμιμους μετανάστες,  τουρίστες ή επιχειρηματίες του διεθνούς τζετ-α-τετ».
Μπένι
«Το μόνο που μας έμεινε για να πέσουμε στο γκρεμό είναι να μας υποστηρίξει και η Δαμανάκη».

Ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ περίμενε την Τούβλεψη για να υποθέσει τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση. Δε μπορούσε να καλέσει τους  ίδιους να τους ρωτήσει ή να διαβάσει τις θέσεις τους. Ναι, είναι ντροπαλός και στραβός. Ευχαριστεί την Τούβλεψη που του έμαθε ότι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχουν τα ΑΤΜ χρήματα. Ευχαριστεί και τον Γεωργιάδη που του είπε ότι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποσύρει τα χρήματά του από τις τράπεζες. Ευχαριστεί και τον Σαμαρά που τον πληροφόρησε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγει χρήμα από τη χώρα. Ευχαριστεί λες και τον νοιάζει, λες και ζει και ψηφίζει στην Ελλάδα.
ΣΥΡΙΖΑ
«Όχι στις πρόωρες εκλογές. Η αυτοδυναμία δε μας αρκεί».  Ο ΣΥΡΙΖΑ παρεμβαίνει και στα εσωτερικά της ΝΔ. «Μην αλλάξετε τον Αντώνη Σαμαρά και αν δεν γίνεται αλλιώς και θέλετε να τον ρίξετε βάλτε στη θέση του τον Βορίδη».
Αθλητικά
Ο πανικός οδηγεί τους κυβερνητικούς στην κώλωση.
Ντέρμπι
Ελλάς-Νήσοι Φερόε
Σωτηρία εθνικής ομάδας
Ο Καραγκούνης προπονητής και παίκτης. Γιατί όχι; Εδώ δεχόμαστε τον Σαμαρά πρωθυπουργό και τον Βενιζέλο υπουργό Εξωτερικών.
Υποβιβασμοί
Χάσαμε εντός έδρας και από τη Βόρεια Ιρλανδία... ο Ψινάκης δεν πρόλαβε ν' αναλάβει καθήκοντα δημάρχου Μαραθώνα, αλλά κατάφερε να χρεοκοπήσει τον δήμο.... και το χρηματιστήριο στην Ψοφοκλέους.
Σκέψη Σαμαρά
«Αν ρίξουμε την Ελλάδα στην Τρίτη κατηγορία χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα γλυτώσουμε από τα χρέη; Ή πρέπει να την ανεβάσουμε στην Τρίτη κατηγορία;»
Πήγα σ΄ ένα ΑΤΜ της γειτονιάς…
…για να νοσταλγήσω χρήματα που κάποτε είχα, έβαλα μέσα μια τηλεκάρτα, έτσι, για επικοινωνία και είδα έκπληκτος μήνυμα στην οθόνη: «Εγώ θα δίνω χρήματα και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».
Κυρία εισαγγελεύ…
Στις 5 Ιουλίου ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Πανούσης είχε δηλώσει στην Ελευθεροτυπία ότι έχει αρχίσει μια «μεγάλη επιχείρηση συγκέντρωσης προθύμων βουλευτών» και είχε προσθέσει χαρακτηριστικά: «Με όλα τα μέσα! Πρόκειται για καθαρή συναλλαγή. Δεν μιλάω μόνον για χρήματα, δεν το γνωρίζω, χωρίς να το αποκλείω κιόλας. Μιλάω για υποσχέσεις, εξυπηρετήσεις, εξασφαλίσεις, ακόμη και διορισμούς συγγενών - όλα τα γνωστά δηλαδή του ελληνικού πολιτικού συστήματος!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: