29/9/14

Δείγμα πετυχεσάς

Νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας…
…ο Ερντογάν. (Στην Τουρκία)
Ναι
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε με πλαστό πτυχίο. Όχι δικό του, κάποιου αλλουνού ήτανε.
Ντόρα
«Δημόσιοι υπάλληλοι, μη φοβάστε. Εμείς μπορεί σήμερα να δυσκολευόμαστε να απολύσουμε, αλλά δείξαμε ότι αύριο προσλαμβάνουμε με μεγάλη ευκολία».
Ποτέ άλλοτε…
…τόσο λίγοι δεν φορολόγησαν τόσους πολλούς.
Τουρ-τουρς
Μάλλον κάνουμε διακοπές. Κάθε μέρα στις ειδήσεις βλέπω ότι τα έχουμε ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. (Εκτός από τις τράπεζες, την εφορία, το πετρέλαιο και χίλια άλλα προαπαιτούμενα)
Rent Gr-ooms
Οι Έλληνες τουρίστες είναι που αφήνουν χρήματα στις αντίστοιχες επιχειρήσεις. Οι ξένοι τουρίστες αφήνουν μόνο πολιτικές εντυπώσεις υπέρ του πρωθυπουργού. Η Μέρκελ πλην των αναμενόμενων γενικόλογων μόνο για τον τουρισμό επαίνεσε για κάτι συγκεκριμένο (δείγμα επιτυχίας) τον Αντωνάκεν της
Επιτέλους
Ο Τουρισμός μας θα πάει καλύτερα. Πώς το καταλάβαμε; Η Όλγα Κεφαλλογιάννη αποφάσισε από δω και μπρος να κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν.
Του Βώλου τα εννιάμερα
Τσάμπα βγάλανε δήμαρχο τον Μπέο. Δε φτάνει που δεν ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία ο Ολυμπιακός Βόλου, ανέβηκε η Νίκη Βόλου.
Από ΝΔ φωνάρα
Ο Αντωνάκης θα προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο μη πολιτικό, την Μπέσυ Αργυράκη και τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς. Όταν του εξήγησαν ότι η πρότασή του είναι για δύο πρόσωπα, ο Αντωνάκης απάντησε δείχνοντας προετοιμασμένος: «Σε όλες τις δημόσιες θέσεις θα έχουμε δύο πρόσωπα, για να μειωθεί η ανεργία. Καλύτερα να δουλεύουν δύο και να μοιράζονται ένα μισθό, παρά να δουλεύει μόνο ένας και να μην έχει με ποιον να μοιραστεί τον δικό του μισό». Άλλοι τρεις ψυχίατροι έπεσαν από ταράτσα κι απομόνωση.
Απροκάλυψη
«Δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές», είπε ο Αντωνάκης, «Οι πρόωρες εκλογές θα δώσουν ασταθή κυβέρνηση. Θα παραμείνουμε λοιπόν στο τιμόνι της χώρας μέχρι να σιγουρευτούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε σίγουρη αυτοδυναμία». Μετά τη δήλωση τρία σκυλιά του Μαξίμου νιαούρισαν.
Αντωνάκης
«Έρχονται οι τροϊκανοί. Θα απαιτήσουν ελεύθερες απολύσεις, μειώσεις συντάξεων και μισθών ή ποιος ξέρει τι άλλο. Ε και; Εμείς θ’ αντισταθούμε (α)σθεναρά. Ό,τι και να ζητήσουν θα το κάνουμε για να καταλάβουν μετά το λάθος τους». Μετά τη δήλωση τρεις μητροπολίτες πήγανε φαντάροι.
Για τους τροϊκανούς….
…είμαστε πελάτες πολύ εύκωλοι.
Βενιζέλος
«Μόνη περίπτωση να συνεργαστούμε σε κυβερνητικό επίπεδο με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να βγει πρώτο κόμμα. Ε καμία άλλη περίπτωση, πολύ περισσότερο αν το ΠΑΣΟΚ δε μπει καν στη Βουλή». Μετά τη δήλωση τρεις καστανάδες της οδού Ακαδημίας αυτοπυρπολήθηκαν.
Χασίκλα διαφήμιση
Ποιος φουγάρος καπνίζει τρίφυλλη ντουλάπα;
Μάρθα Βρούτση
«Πτωχή πλην όμως τιμία». (Μάλλον η Ελλάς)
Έχουμε ΝΔ…
…40 χρόνια τούρκικα.
Λάθως ή σοστώ;
«Τούρκοι – Τούρκοι – πάρτε μας τσιμπούρκι».
Ακαρδούβελης
«Θα σώσουμε τους φτωχούς γιατί μας είναι απαραίτητοι. Αν δεν είχαμε φτωχούς δεν θα υπήρχαν πλούσιοι». Μετά τη δήλωση τρεις δραχμές έφυγαν για Γερμανία.
Τούβλεψη
«Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουμε ανάληψη της ευθύνης». (Μετά την ευφυή αυτή δήλωση η Τούβλεψη λιποθύμησε για 10 δευτερόλεπτα και χάλασε το μαλλί της)
STAR
Κι εδώ περικοπές. Το «Μίλα» έγινε «Μία»
Παροιμία
«Τα ΕΝΦΙΑ δεν κάνουν τον παρά»
Στουρνάρας (Δεμασχέζης ρε)
«Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θ’ αποσύρουμε τις καθαρίστριες από την Καραγιώργη Σερβίας».
Πάγκος
Η Εθνική ποδοσφαίρου μας στην οδό Καραγκούνη Σερβίας.
ΟΣΦΠ
Ήττα στην ατρομήτου Καραμάνου Σερβίας.
Το Μαξίμου….
….μετακομίζει στην οδό Καραγκιόζη Σερβίας.
Στο προεδρικό μέγαρο…
…ο Νικήτας Βενιζέλος. (Υπονοούμενο)
ΕΔΗΚ
Ένωση Δημοκρατικής Κεντροαριστεράς (Εδώ να δεις υπονοούμενο)
Χαλκιδική
«Όχι άλλη Αμφίπολη. Εδώ θα γίνει ο τάφος σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: