15/4/14

ΝΔ για ενωμένη ακροδεξιά

Ευτυχώς που ο Αντωνάκης έδιωξε ακροδεξιούς. Μπαλτάκο από Μαξίμου και το αχτύπητο δίδυμο Φ. Κρανιδιώτη και Π. Ψωμιάδη από το ευρωψηφοδέλτιο. Να μείνει χώρος για τον παρακροδεξιό Βελόπουλο και τη δεξιά γωνία Τζαβέλα.. Τον Βελόπουλο τον πήρε είδηση η Μέρκελ και για να μην τους πάρουν στο ψιλό στο ευρωκοινοβούλιο, αναγκάστηκε ο Αντωνάκης να τον διατάξει να αρνηθεί την πρόσκληση.

Νέο σύνθημα της ΝΔ: «Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο ΛΑΟΣ στην εξουσία».

Άστεγε, θυμήσου, ο Σαμαράς μαζί σου.

Άστεγε, άρον-άρον τον κρέβατόν σου και περιπάτει.

Σου πήραμε το σπίτι, αλλά σου δίνουμε κρεβάτι. Τι άλλο πια απαιτείς;

Ο Αντωνάκης μετά τους ένστολους θεωρεί ευαίσθητες μονάδες και 80 άστεγους. Από το πρωτογενές πλεόνασμα θα τους δώσει στολές για να μην κυκλοφορούν σα λέτσοι.

Τα βράδια θα τους φιλοξενεί να κοιμούνται σε εγκαταλελειμμένο κρατικό κτήριο του ΤΑΪΠΕΔ για να μην κατουράνε σε τοίχους δένδρα και κολώνες και χέζουν στα καταστήματα εστίασης και χαλάνε το τουριστικό κλίμα που ήτανε στραβό, το ’χεσε κι ο γάιδαρος.

Ο Αντωνάκης θα επιτρέπει στους καλοντυμένους άστεγους να κοιμούνται το καλοκαίρι σε παγκάκια, «Χοτέλ Άστρα».

25η Μαΐου θα τους πάει τους 80 άστεγους με πούλμαν να ψηφίσουν ΝΔ. Μετά τις εκλογές ξεκινούν οι παροχές.

Σε άλλες ευαίσθητες ομάδες, όπως οι άστεγοι από τον 81ο και μετά, ο Αντωνάκης θα δώσει δωρεάν εικονίσματα για τη βοήθεια του Θεού.

Ο Στουρνάρας ζητά για τα εικονίσματα 25% συμμετοχή και των άστεγων που είναι ασφαλισμένοι. Οι ανασφάλιστοι θα πληρώνουν 50%.

Η Ελλάδα πάει καλά. Για 80 άτομα κάνει διακαναλικό διάγγελμα ολόκληρος πρωθυπουργός.

Για τον Αντωνάκη τα «δώρα» από το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ανταποδοτικό τέλος: «Πρώτα με ψηφίζεις και μετά σε πληρώνω ή σου προσφέρω υπηρεσία».

Ο Αρούλης Σπηλαιωτός θα πάρει στο ψηφοδέλτιό του και τον Στυλιανό Παττακό.

Νέο βίντεο όπου ο Μπαλτάκος δέχεται εντολή να πείσει τον Σπηλιωτό να μην ψηφίσει τη δεύτερη Κυριακή Κασιδιάρη, αλλά την πρώτη.

Μια πουτάνα φέραμε: ΝΔ-ΑΝΕΛ-ΧΑ-χα-χα.

Το τζαμί της Αττικής για τον Αρούλη αρμόζει ν’ αναγερθεί σε κατακόμβες-υπονόμους. Ο μιναρές θα έχει τη μορφή καμινάδας θαλάμων αερίων.

Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα από τη Μέρκελ. Είδατε τι έπαθε και τραβάει η Ουκρανία.

Ο Αντωνάκης έστειλε με e-mail και ενσύρματο wifi τα περαστικά του στην Μέρκελ που τελευταία πάσχει από ημι(ου)κρανίες.

Μέχρι 28η Οκτωβρίου του 2015 θα έχουμε παραχωρήσεις όλα τα λιμάνια και τα αεροδρόμια στον Μουσολίνι. Ο Αντωνάκης κλαίει στην ποδιά του Βαγγέλα γιατί είναι μονόδρομος. (Φέρτε μου ένα Μουσολιί-ινο για να δείτε πώς πονώ)

Σχέση τιμών φαρμάκων και αντικειμενικών αξιών ακινήτων.
-Για πες μου, πώς γίνεται να μειωθεί η τιμή του φαρμάκου, να μην έχει αυξηθεί η συμμετοχή των ασφαλισμένων, να μην έχει αυξηθεί η τιμή στο φαρμακείο και να το πληρώνω παραπάνω;
-Μειώθηκε η «τιμή αναφοράς», παππού, έτσι μεγάλωσε η διαφορά με την τιμή αγοράς, διαφορά που έχεις να καλύψεις εσύ. Αλλά γιατί σου φαίνεται παράξενο αυτό και όχι που έχεις υπουργό Υγείας τον τραΜπουμπούκο;

Για όσους ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από την Κούνεβα, σταυρό και στη Μανόλη. Οι καθαρίστριες καθαρίζουν για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: