16/12/13

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


Αναρτήθηκε 16/12/2007

ΤΡΕΪΛΕΡ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνωστισμός αναμένεται κατά τη διάρκεια της απογραφής πληθυσμού στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Μαρία Μαραγκού, έγκυος στον τελευταίο μήνα, πιέζεται ν’ ακολουθήσει τον σύζυγό της, που πρέπει εντός των ημερών να παρουσιαστεί στη Βηθλεέμ ίνα απογραφεί. Το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως η τοπική κοινωνία της Ναζαρέτ στη Γαλιλαία προβληματίζεται για τους λόγους που ο Ιωσήφ Μαραγκός σκέφτεται πάρει μαζί του στο μακρύ ταξίδι και τη σύζυγό του. «Αδιαφορεί πλήρως που οι γυναίκες δεν απογράφονται», μας καταμαρτυρά γείτονας. Η έγκυος Μαρία Μαραγκού θα ταλαιπωρηθεί σε πολυήμερο ταξίδι καβάλα σ’ ένα γαϊδουράκι γιατί η ΕΛ-ΑΛ βάρεσε κανόνι. Ο Ιωσήφ, μάλιστα, δεν κατάφερε να κλείσει δωμάτιο στη Βηθλεέμ γιατί είχαμε διακοπή όλων των τηλεφωνικών γραμμών της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ένεκα εκσκαφών για ανέγερση νέας πυραμίδος στην Αίγυπτο.

Γιατί θέλει να πάρει μαζί του την εγκυμονούσα; Οι Ευαγγελιστές ψαράδες διαφωνούν. Άλλος λέει ότι ο Κύριος θα είναι Ναζωραίος, άρα πρέπει να γεννηθεί στην ομώνυμη πόλη, άλλος επιμένει να γράψει πως, Ναζωραίος μεν, εκ Βηθλεέμ ορμώμενος δε. Το βράδυ θα φιλοξενηθούν σε τηλεοπτικά παράθυρα του καναλιού μας να τσακωθούν.

Μαζί τους και ο ψυχίατρος Μπαμπλάς Βεροιολόγος, που πιστεύει ότι ο Ιωσήφ φοβάται μήπως του κλέψουν το μωρό οι αρχιερείς του Ναού του Σολομώντος.

Δημοσιογράφος της Βηθλεέμ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για κύκλωμα αρπακτικών με θύματα βρέφη και νήπια, το οποίο καλύπτεται επισήμως από υψηλά ιστάμενο στέλεχος της κρατικής μηχανής, που εμπλέκεται και σε παράνομη εισαγωγή χορευτριών.

Τρεις μάγοι θα προσπαθήσουν να μεταβούν με καμήλες σε μία βραδιά από Περσία-Ισραήλ ακολουθώντας ένα νεοεμφανιζόμενο αστέρα ή πλανήτη.

Ακούγεται ότι από κάπου ψηλά κάποιος θα διεκδικήσει την πατρότητα του βρέβους.

Ακόμα ο μετεωρολόγος μας αποκαλύπτει το παράδοξο: θα χιονίσει στο Ισραήλ.

Ο δασολόγος κύριος Φωτεινός ανακάλυψε έλατο στην ίδια περιοχή.

Απόψε, στα νέα του «Ουρανού ΤιΒί»

-Να τα πούμε;
-Να τα πιείτε.

1 σχόλιο:

Ρα-τα-τα-πλαν είπε...

καλά χριστούγεννα...συκοφάντη!!!