23/10/13

Το πολύ το βία-βία κάνει τα παιδιά θηρία

Ο Στουρνάρας αντιστάθηκε στην τρόικα με αποτέλεσμα ο Τόμσεν να πάθει λουμπάγκο. Τώρα, για το τελικό χτύπημα, ο Αντωνάκης ετοιμάζει το Ταν-Ταν-Πλαν μπι.

Πάνω από το 40% των Λουξεμβουργιανών είναι δημόσιοι υπάλληλοι κι αυτό κάποιος έπρεπε να το πληρώσει. Και το πλήρωσε η πτωχή, πλην όμως τιμία, Ελλάς, διότι και στο εσωτερικό της πληρώνουν την ίδια μόνο οι πτωχοί που δεν έχουν χρήματα, έχουν όμως καθαρό κούτελο στην εφορία, κάνουν δηλαδή το λάθος να είναι τίμιοι.

Ποιος παλάβρας δικηγόρος θ’ αναλάμβανε την υπεράσπιση των Ρομά που εμπορεύονταν παιδιά; Η Παλάβρα, ποια άλλη;.
Το υπουργείο Οικονομικών χρεώνει όσους φεύγουν μετανάστες με 3.000 € το χρόνο, για πιθανά διαφυγόντα κέρδη. Ο φερόμενος ως υπουργός δηλώνει: «Όσο θα λείπουν δεν θα φορολογούνται, δεν θα καταναλώνουν στην Ελλάδα και θα χάνουμε ακόμα και ΦΠΑ».

Όπως έμπαινε στο δικαστήριο για την εκδίκαση της έφεσής του χειροκρότησαν οπαδοί του τον Παπαγεωργόπουλο επειδή έφαγε αυτός ισόβια και όχι οι ίδιοι.

Ο Αντωνάκης δε μπορεί να καλύψει τον Βαγγέλα, εξαιτίας διαφοράς επιφανείας του καθενός.

Σε όποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχουν αμυντικές βιομηχανίες είναι κερδοφόρες. Στη δική μας χώρα επιβάλλουν όχι να τις κάνουμε κερδοφόρες, αλλά να τις κλείσουμε για να μην πληρώνει τη χασούρα τους, λένε, ο ελληνικός λαός. Προτιμούν να πληρώνουμε τα κέρδη των δικών τους βιομηχανιών απ’ όπου θα ψωνίζουμε περισσότερο μετά το κλείσιμο των δικών μας.

Όταν για ένα βίαιο περιστατικό λες «Καταδικάζω τη βία» και όχι «Καταδικάζω αυτό το περιστατικό βίας» -ή κάτι τέτοιο- τι εννοείς; Ότι καταδικάζεις γενικά τη βία. Τι χρειάζεται λοιπόν η επωδός «…απ’ όπου κι αν προέρχεται»; Μόνο για να μοιράσεις την ευθύνη και σε κάποιον άλλο. Δηλαδή δεν καταδικάζεις τόσο πολύ το συγκεκριμένο περιστατικό βίας.
 
Από το δεν θα λάβουμε νέα μέτρα περάσαμε στο δεν θα λάβουμε οριζόντια μέτρα. Κατά τη γνώμη μας αυτή η κυβέρνηση δεν θα λάβει άλλα μέτρα, όχι επειδή δε θα μπορέσει να τα περάσει από τη Βουλή, αλλά επειδή δεν χρειάζεται να τα λάβει, αφού είναι ήδη αποφασισμένα από το μνημόνιο.

Μειώνεται στο 3% ο φόρος μεταβίβασης ακινήτων. Σαμαράς, Στουρνάρας και Βενιζέλος έγιναν κουβαρντάδες τώρα που δεν γίνονται μεταβιβάσεις ακινήτων. Τι είχανε τι χάσανε.

Ο Κουκουετσούμπας δεν κινδυνεύει να σώσει την Ελλάδα, είναι υπεράνω πάσης εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: