10/10/13

Νόμπελ φοροτεχνίας

Ο Στουρνάρας μετά την παρουσία του στο  ΣΤΑΡ και τον e-Nikooooooo δεν έπεισε τους διαφημιζόμενους στα τηλεοπτικά κανάλια ότι η Ελλάδα ανεβαίνει οικονομικά. Έτσι, συνεχίζουμε με τα τούρκικα σίριαλ, περιμένουμε τα νοτιοκορεάτικα και στα δελτία τη βγάζουμε με τα ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ του Αντωνάκη.

Αντωνάκη, άμα περιμένεις από Εβραίους να δώσουν λεφτά, τι να πούμε εμείς!..

Συμφωνώ με Δένδια και Κεδίκογλου. Είναι ποτέ δυνατόν μια δεξιά κυβέρνηση με τσόντα το ΠΑΣΟΚ του Τόμπρα να παρακολουθεί τα τηλέφωνα αριστερών; Είναι δυνατόν;

Ρεπορτάζ: «Η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου, η εφορία παρακολουθεί το ρεύμα μου, η IAAF με παρακολουθεί όταν πηγαίνω προς νερού μου. Με παρακολουθούν τρεις τράπεζες, με παρακολουθεί η αστυνομία σε κάθε διαδήλωση που πήγα, με παρακολουθούν, είμαι κάποιος, ρε παιδί μου!... Δυστυχώς δεν έχω ένσημα και δεν με παρακολουθεί κανένας γιατρός.»

Δε συμφωνώ να επιστρέψω στη δραχμή. Από εκατομμύριο και πάνω.

Από ΕΔΩ κοντά / Στο 31% οι φτωχοί στην Ελλάδα. Όχι πανηγυρισμοί. Τα στοιχεία της Eurostat είναι του 2011. Τα επικαιροποιημένα στοιχεία είναι τα εξής:
-Φτωχοί 17%
-Πάμφτωχοι 21%
-Θεόφτωχοι 44 %
-Δεν τρώω, δεν απαντώ 9%.

Έτσι που πάμε και ο Πατακός να βγάλει ανακοίνωση κατά του ναζισμού δε θα φανεί σε κανέναν παράξενο. Η κατάσταση στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων θυμίζει τις ώρες μετά τον Ιούλιο του ’74, όταν ο ένας μετά τον άλλο πρώην νυν και αεί κυβερνητικοί έβγαιναν και καταδίκαζαν την 7ετή δικτατορία. Ως γνωστόν μετά τη Χούντα είναι εύκολο να «είσαι» δημοκράτης.

Ο Μιχαλολιάκος έβγαλε κραυγαλέα ανακοίνωση από το κελί του. Το μόνο που καταλάβαμε διαβάζοντάς την είναι ότι σκυλί που γαβγίζει δε δαγκώνει. Αυτό όμως το ξέραμε από χρόνια. Από την ώρα που έχωσαν φυλακή τους πραξικοπηματίες και κάποιους από τους βασανιστές της Χούντας. Σε λίγο θα τον ξεχάσουμε τον φυρερίσκο και στο όνομα Μιχαλολιάκος το μυαλό μας θα πηγαίνει σε κάποιον δήμαρχο Πειραιώς*. Αλήθεια, δεν κάνει τίποτα ώστε να αναφερόμαστε σ’ αυτόν και μετά τον Μάιο που θα φάει μαύρο να τον μνημονεύουμε; Θα πεις, μήπως ο χουντικός Μιχαλολιάκος έκανε κάτι στη Βουλή; Ναι, αλλά δήμαρχος Μιχαλολιάκος δεν κάνει τίποτα ούτε μέσα ούτε έξω από το Δημαρχείο.

*«Πειραιωτών» είναι το σωστότερο, κατά το δήμος Ιωαννιτών κ.λπ. Οι Πειραιώτισσες δε μετράνε, γιατί όταν βγήκε ο όρος δεν ψήφιζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: