31/8/13

Τα φαινόμενα αποπατούν

Πες αλεύρι. Τι Σεπτέμβρης θες να σε 'βρει; Ο μήνας ταμίας / λύπησης καμίας.

Δεν πρόκαμε ο Ομπάμα να ξεκινήσει την επίθεση στη Συρία και στην Ελλάδα ακρίβυναν οι τιμές των καυσίμων.

Επέμβαση στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Σύνταγμα θα κάνει το ΝΑΤΟ γιατί παρατηρήθηκε εκεί επαναλαμβανόμενη χρήση χημικών.

Θυμίζουμε τίτλο ταινίας του Φωσκόλου, «Οι γενναίοι πολεμούν για την ειρήνη». Όπως, «Το μπαίρνω για να μείνω παρθένα».

Αντωνάκης και Βαγγέλας αφού έσωσαν την Ελλάδα ξεκίνησαν τώρα να σώσουν και τη Συρία.

Η Ελλάδα είναι πόλος σταθερότητας στην περιοχή δήλωσε ο Αντωνάκης, λίγο μετά τη διαβεβαίωση ότι αυτός και ο Βενιζέλος θα βοηθήσουν όσο μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες την επέμβαση των Αμερικανών στη Συρία.

Τελευταία βοήθεια της Ελλάδας στην επέμβαση κατά της Συρίας θα είναι η υποδοχή 100.000 προσφύγων από αυτή τη χώρα μέσω Τουρκίας.

Η επέμβαση στη Συρία θα είναι πολύ σύντομη, είπε, ο Ομπάμα. Όσο σύντομη ήταν και η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ που κράτησε ακριβώς όσο είπε ο ΓΑΠ, δηλαδή μέχρι το 2010.

Αν αποδειχθεί ότι τα χημικά τα πέταξαν οι αντιπολιτευόμενοι Σύροι πώς θα τους τιμωρήσει ο Ομπάμα; Θα τους αποκαλέσει τρομοκράτες;

Ο Πούτιν δεν το συζητάει, οι Κινέζοι αρνούνται πεισματικά, ο Ερντογάν, γνωστή κουφαλίτσα οθωμανικού δικαίου, κρατάει αποστάσεις, πρόσφατα και οι Βρετανοί είπαν όχι στην εισβολή...

Όπως πάει η δουλειά στο τέλος ο Ομπάμα θα έχει μαζί του μόνο το αχτύπητο τρίδυμο Ολάντ-Μπένυ-Αντωνάκης. Η Γαλλία όμως δεν είναι στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και η Ελλάδα δεν έχει πετρέλαιο για τα πολεμικά της πλοία.

Νέο παρατσούκλι για τον Ολάντ: Η φραγκοσυρι-ανή.

Η διπλωματία μας στην επέμβαση στο Ιράκ ήταν κότα, στην επέμβαση στη Λιβύη τα έκανε θάλασσα,. στην αδελφή επέμβαση στη Σερβία τα έκανε σκατά. τώρα στην επέμβαση στη Συρία κάνει την πάπια αν εξαιρέσουμε που δε βάζει γλώσσα μέσα ο Βαγγέλας κι έγινε πιο καουμπόης και απ' τους ρεπουμπλικάνους. Ο Βαγγέλας μιλάει όμως μη μας πάρουν για ψάρια που τηρούν σιγήν ιχθύος. ίσως το πήρε για τυρί ιχθύος.

Στουρνάρ: Το τρίτο μνημόνιο θα είναι χειρουργικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: