20/4/13

Φράου Λα Μέρκελ

Έπεσε η τιμή της φράουλας. Αν οι σεκιουριτάδες των τραπεζών αρχίσουν να πυροβολούν τους τραπεζοϋπαλλήλους τι θα πέσει;

Για τους δουλοπάροικους της φράουλας οι αρμόδιες αρχές μεταθέτουν τις ευθύνες η μία στην άλλη. Σίγουρα όμως αν και γνώριζαν το θέμα δεν έκαναν τίποτα ούτε η αστυνομία, ούτε η επιθεώρηση εργασίας, ούτε το ΚΚΕ.

Και στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης θα ισχύει το 1:5 του δημοσίου, ομολογουμένως λίγο ανάποδα: ένας υπουργός-υφυπουργός-αναπληρωτής φεύγει, πέντε έρχονται.

Το μόνο έργο της για το οποίο η κυβέρνηση είναι σίγουρη ότι το πέτυχε (;) είναι η αντιπολίτευση που κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό συνεχίζει την τέλεσή του κάθε ώρα και στιγμή αδιαφορώντας για όλα τ’ άλλα προβλήματα της χώρας εκτός αν τα δείξει η τηλεόραση ή τα γράψουν εφημερίδες.

-ΜέγκαΜου - ΜαξίΜου το Κανάλι Μου
-Να πάρεις γόνδολα.

Ο Στουρνάρας έκανε τη γνωστή διατροφική εξομολόγηση στον Παπούλια επειδή ως παλιός ΚΝίτης θυμήθηκε ότι επί Μεταξά ανάγκαζαν συλληφθέντες κομμουνιστές να πίνουν μουρουνέλαιο και να κάθονται σε στήλες πάγου.Βέβαια, ρετσινόλαδο θυμόταν, λίγο στραβά γι' αυτό είπε μουρουνόλαδο το μουρουνέλαιο. Πράγματι, αν έδιναν μουρλουνόλαδο στους κομμουνιστές θα τους δυνάμωναν. Την επόμενη φορά λοιπόν ο Στουρνάρας δε θα τα μπερδέψει και θα πει στον Παπούλια ότι πίνει ρετσινόλαδο. Γιατί είναι κρυόκωλος δεν θα χρειαστεί να εξηγήσει.

Η Μενεγάκη απορεί εξηγώντας: "Δηλαδή οι κρυόκωλοι πίνουν ρετσινόλαδο για να χεστούν απάνω τους και να ζεσταθεί ο κώλος τους;"

Στουρνάρα, μουρουνέλεος* πια! Όσο «μουρουνόλαδο» και να πιούμε για την ανήκεστο βλάβη που συνεχίζει να υφίσταται η υγεία μας το Μνημόνιο είναι το Α και το Ω3.

Κάποτε η δραχμή θα μας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

*Το «μουρουνέλεος» μου άρεσε και το δανείστηκα κρυφίως από τον Μπέλλο, αλλά με αυτή τη δήλωση του το επιστρέφω με συνοδεία τις ευχαριστίες σας. Ξέρω σας άρεσε πολύ η επιλογή μου, ευχαριστώ, ευχαριστώ, υπερβάλετε αν και λίγα λέτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: