25/2/13

Αλεξίπτωτα για αποδράσεις

Καταλάβατε τώρα τι χρειαζόταν τα αλεξίπτωτα το υπουργείο Δικαιοσύνης; Θα τα δίνουν σε όσους σκέφτονται να αποδράσουν με ελικόπτερο με τη σημείωση: "Για να μη σκοτωθείτε στην πτώση σας από την ανεμόσκαλα". Αυτό θα αποθαρρύνει τους επίδοξους δραπέτες και θα αναβάλλουν επ' αόριστον την επιχείρηση. Σατανικό.
Εμείς τα λέγαμε
Δ-Ένδειας: Αν παρατηρήσετε ελικόπτερο πάνω από σωφρονιστικό κατάστημα μάλλον επίκειται απόδραση.

Όταν κοτζάμ πρωθυπουργός πανηγυρίζει –τηλεοπτικά βέβαια- που ματαιώθηκε απόδραση με ελικόπτερο από φυλακές της χώρας που «διοικεί» τότε είναι άξιος της μοίρας του. Πόσω μάλλον όταν γνώριζαν δύο μήνες πριν ότι ετοιμαζόταν απόδραση. Πρώτα του έπεσε Βλαστός και μετά ελικόπτερο στο κεφάλι.

Ο Σαμαράς είπε τις προάλλες ότι ως Ελλάδα τον Σεπτέμβριο θ’ απογειωθούμε. Το άκουσαν οι συνεργοί του Βλαστού και έτρεξαν στο ελικόπτερο να προλάβουν να βγάλουν τον δικό τους έξω.

Απόδραση από το Μαξίμου με ελικόπτερο ετοιμάζεται σε δύο μήνες.

Ο Σαμαράς καταγγέλλει ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει Βουλγαρία. Να πέσει δηλαδή η δεξιά της κυβέρνηση.

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο βάζει πρόστιμο σε ΜΜΕ που δείχνουν, γράφουν ή λένε για ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή. Το κάνουν για να φτωχύνουν και άλλοι. Τότε όμως δεν θα φτάνει το φαγητό των κάδων για όλους.

Παρακολουθώ τα δελτία ειδήσεων μετά το πρώτο 15λεπτο, γιατί οι κακές ειδήσεις μοιάζουν με τα πατατάκια: είναι να μη φας το πρώτο. Γι’ αυτό ξεκινώ από τη δεύτερη κακή είδηση.

Βάζω στο καλοριφέρ πετρέλαιο κίνησης. Όχι για να φύγει, αλλά για να μην αισθάνομαι μαλάκας. Δεν πρόκειται να πληρώσω το φόρο για το πετρέλαιο θέρμανσης.

-Είστε ένθερμος υποστηρικτής Σαμαρά. Γιατί ξεκινήσατε στα ξαφνικά να κατεβαίνετε κι εσείς στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις;
-Μου έκανε κατάσχεση η εφορία και δεν έχω πια καναπέ ούτε τηλεόραση.

Στο υπουργείο Οικονομικών η παρουσίαση του νέου pay mnimonation 4

Δεν υπάρχουν σχόλια: