11/11/12

ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΕΛΤΙΟ για ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΒΙΒΛΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Ο Σημίτης κυκλοφορεί όπου να ’ναι βιβλίο όπου ερμηνεύει τα Μνημόνια 1 και 2. Ο εργατολόγος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος το προχωράει σύμφωνα με τις τωρινές ανάγκες και πρωτοτυπεί. Κυκλοφορεί στα κανάλια επιτομή του Μνημόνιου 3 το οποίο είναι πάνω από 700 σελίδες και αδυνατεί να το διαβάσει όχι μόνο ο δημοσιογράφος, αλλά ακόμα κι ο Χρυσοχοΐδης.
Ο ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ…΄
…που έδειρε σχεδόν μέχρι θανάτου τον Αιγύπτιο υπάλληλό του επειδή του ζήτησε τους καθυστερούμενους μισθούς του τώρα τον βρίζει που εξαιτίας του έκλεισαν το φούρνο του. «Αν δεν ζητούσε τα λεφτά του δεν θα τον έδερνα και θα είχα εγώ το φούρνο μου κι αυτός τη δουλειά του», φέρεται να είπε από μέσα του. Σίγουρα θα του ζητήσει και αποζημίωση για τις μέρες που θα παραμείνει κλειστός ο φούρνος.
Ο ΚΟΥΒΕΛ ΒΑΓΚ – ΚΟΥΒΕΛ ΕΠΟΚ
Ήταν πορτοκαλί φανάρι κυκλοφορίας που γράφανε όλοι στ’ αρχίδια τους και το περνούσαν. Δεν ήθελε όμως να ξαναγίνει κόκκινο φανάρι μη γαμούνε άλλοι και το κάνουμε μπουρδέλο, ούτε ήθελε να υποβιβαστεί και ν’ ανάψει πράσινο γιατί τότε από μπρος παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τραίνα. Σκέφτεται να γίνει μπλε φανάρι, αλλά δεν υπάρχει ακόμα τέτοια δεξιά στην κυκλοφορία.
ΑΠΟΨΕ ΘΕΛΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ….
…και το σπιτάκι σου θα ψάξω πόντο-πόντο. Κι άμα βρεθούνε προκηρύξεις στα πατώματα, έλα στο τμήμα να κεράσω περγαμόντο. Παλιά παρωδία μας σε τραγούδι του Καραλή που έλεγε ο Δάντης. Τώρα όμως ζήλεψε και η τρόικα και αναμένει μέχρι τα τέλη του χρόνου την απόλυση 2.000 εργαζομένων του Δημοσίου και δεν ικανοποιείται πλέον μόνον με αριθμούς, θέλουν ονόματα και επώνυμα. Εμείς τους λέμε ότι δεν φτάνουν αυτά. Χρειάζονται και διευθύνσεις και τηλέφωνα και να πληρώσουν μια εισπρακτική εταιρεία να τους βρει σε μια-δυο ώρες να σκάσουν όμως και λίγο παραδάκι για να τονωθεί η αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: