26/9/12

TV υπέρ πάντων αγών


ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΖΟ
Όσο λιγοστεύουν τα χρήματα στην τηλεόραση δεν γίνεται αυτό στο οποίο ελπίζετε. Δυστυχώς στην αναβροχιά δεν φεύγει η σαβούρα, αλλά αρχίζει να μας αρέσει το χαλάζι. Σε περίοδο εξαθλίωσης η σαβούρα στην τηλεόραση και η ακροδεξιά στην κοινωνία έρπουν και πιάνουν τον τόπο. Σε λίγο θα θεωρείται ποιοτική εξαίρεση πιθανή προβολή ταινίας του Τζέιμς Πάρις.
Ο ΚΩΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ
Πότε θα σώσει ο Άλφα να παίξει αυτή την ταινία με τον Βουτσά; Κάθε μέρα η ταινία γίνεται πιο επίκαιρη όσο συνειδητοποιούμε ότι μας πιάσανε Κώτσους.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΡΤ…
…κάποιον (-α) που κάνει ταξίδια στην άκρη του κόσμου για να φτιάχνει ταξιδιωτική εκπομπή; Αφού το κανάλι μπορεί να αγοράσει ξένα τέτοια προγράμματα που και με τη μεταγλώττιση έρχονται πολύ πιο φτηνά. Μήπως υπάρχει κάποια ελληνική άποψη που δεν μας την δίνουν τα ξένα και μας τη δίνει ο πατριώτης μας παρουσιαστής που πολλές φορές μας χρεώνει στο ταξίδι και τη μισή του οικογένεια;
ΚΛΟΙΟΣ
Οτιδήποτε θεωρείται ότι περιορίζει, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, κάποιον ή κάτι, περιβάλλοντάς το(ν) κυκλικά
TV-ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ
Όταν η χώρα (εννοούν η Αθήνα) βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό ποιος ακριβώς πνίγεται; Τόσο κακοί και επικίνδυνοι είναι οι απεργοί που περικυκλώνουν τη χώρα; Περνάμε στο Μέγκ' αντένα.
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ
Πόσα αθλητικά ραδιόφωνα μπορούσε να ταΐζει η (ξε)πεσμένη αγορά της Αθήνας; Αφού από τα 2004 τα «καθαρά» λεφτά όλο και λιγοστεύουν τις αφίξεις τους.
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Είναι ότι απαλλαγήκαμε από τη Μπήλιω Τσουκαλά. Όχι τόσο από την εκπομπή που δεν βλέπαμε, αλλά από τα δημοσιεύματα για τις «επιτυχίες» της. Βέβαια όπως δεν έλεγαν οι αρχαίοι, «Ουδέν καλόν αμιγές κακού». Το κακό που έρχεται με το καλό είναι που η κυρία και η συνεργάτες της (τέως) εκπομπής της εξακολουθούν να πληρώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: