23/9/12

Το Τρίο Μπελ/Φράγκα

Σύμφωνα με κατάθεση «φωτιά», που φέρνει στο φως η εφημερίδα, (REAL NEWS) ο πρόεδρος της βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και οι πρώην υπουργοί Γιώργος Βουλγαράκης και Μιχάλης Λιάπης φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση που εξετάζει το ΣΔΟΕ και αφορά σε μεγάλο κύκλωμα που ξέπλυνε μαύρο χρήμα αγοράζοντας ακίνητα αξίας 10,2 δισ. ευρώ!
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑΛΕΡΟΣ...
...και πολιτικοί φωστήρες μας δηλώνουν στο λαό: «Δεν γνωρίζουμε τους ανθρώπους που μας εμπλέκουν στην υπόθεση». Και ο λαός απαντά: «Δεν πειράζει, θα τους γνωρίσετε και θα θυμηθείτε».

ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ...
...ο Έλλην προτιμά ΠΑΣΟΚ και πάλι ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο επειδή ελπίζει πως όλο και κάτι από τα κλεμμένα θα φτάσει και στη δική του τσέπη, δεν θα γυρίσει ο τροχός, αλλά δε βαριέσαι!.... 
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ
Η κλεψιά κρατικού χρήματος πρέπει να γίνεται διακριτικά για να μη θυμίζουν στον Έλληνα πόσο μαλάκας είναι που τους ψηφίζει αδιαλείπτως. Τους Νεοδημοκράτες κυβερνητικούς τους έπιανε πάντα η αγωνία της βιασύνης, τους έπαιρναν είδηση και οι πέτρες, κάτι που δημιουργεί κακή εντύπωση στη γειτονιά.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΙΚΑ... 
…κινδυνεύουμε να χυθεί άπλυτο φως στην υπόθεση πλυσίματος βρώμικου χρήματος. Έτσι το μαχαίρι δεν θα βλέπει την τύφλα του να φτάσει στο κόκαλο που είναι στην άκρη του τούνελ. Θα φτάσουμε στο πολιτικό πλύσιμο του βρώμικου χρήματος με το πλύσιμο πολιτικών. Η μέθοδος απλή: δεν ασχολούμαι με αυτούς και στις επόμενες εκλογές δεν τους βάζω υποψήφιους. Έτσι, μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: