7/8/12

Μη μπαίνεις στη θάλασσα θα σου κλέψουν το μισθό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Από την Ελλάδα σε τελικό έφτασε μόνο το εκκαθαριστικό της εφορίας. Στον τελικό των 11,5 δισ. μέτρων μετ’ εμποδίων.
ΜΝΗΜΟΝΙΟ
1) Πραγματοποιήθηκε άλλη μία κατάργηση άχρηστης δημόσιας υπηρεσίας: το βιβλίο εσόδων-εξόδων του κράτους έγινε μόνο βιβλίο εξόδων.
2) Ιδιωτικοποιούνται τα κρατικά λαχεία, αφού έτσι που γίναμε οι μισοί Έλληνες πούλαγαν λαχεία στους άλλους μισούς. Μοναδικό κρατικό λαχείο παραμένει η κυβερνητική πολιτική. 
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Μειώθηκε στην Ελλάδα η κατανάλωση γάλακτος κυρίως του εβαπορέ. Δεν έχουμε λεφτά ν’ αγοράσουμε, προτιμάμε το μητρικό που είναι τσάμπα. Μητρικά γάλατα υπάρχουν πολλά, εβαπορέ όμως ένα. 
Η οικονομία μας πέφτει βαριά γιατί είναι φορτωμένη τρύπες
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Όταν βλέπω στην τηλεόραση υπουργό Οικονομικών αισθάνομαι να με χτυπάνε στο κεφάλι με το δώρο των Χριστουγέννων.»
 
ΚΑΙΡΟΣ
Η θερμοκρασία στην Αθήνα θ’ αγγίξει τους 42 βαθμούς, αλλά δεν θα καταφέρει να τους κατεβάσει. Προσοχή, οι γιαγιάδες κι οι παππούδες που δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, παρακαλούνται να πίνουν άφθονο νερό, να φορούν ανοιχτόχρωμα ρούχα και να μην βγαίνουν έξω από το σπίτι τους από τις έντεκα το πρωί μέχρι τις επτά το απόγευμα, μην τους χάσουμε. 
 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΠΟΨΗ 
Τελικά τι βγήκε από τη Δευτέρα των εκλογών του Ιουνίου; Ούτε καν η Βίκυ Σταμάτη από τις φυλακές.
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
Ο πρόεδρος του Ισραήλ Εργατικός Πέρες θα επισκεφθεί και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής όπου θα υπογραφεί η συμφωνία για πρόσληψη συνοριοφυλάκων στη Γάζα και την Παλαιστίνη.
ΥΓΕΙΑ
Η Τρόικα δέχτηκε αντί για μείωση συντάξεων ως ισοδύναμο μέτρο το ένα νεφρό.
 
Επιεικώς θα κριθούν από τον Άρειο Πάγο οι υπεύθυνοι για τις 2.800 συντάξεις του ΟΓΑ που εισπράττονταν παρανόμως. Η ποινή τους δεν είναι εξαγοράσιμη, είναι οριζόντια: όλοι υποχρεούνται σε πενταετούς διάρκειας καταναγκαστικά έργα, αρχικά στη συγκομιδή ροδάκινων Ημαθίας, κατόπιν τρύγος στους αμπελώνες των οικογενειών Μπουτάρη και Κουρτάκη γωνία, μετά απασχόληση στις βαμβακοφυτείες Θεσσαλίας και τέλος διαρκής απασχόληση όλο το χειμώνα στις χασισοφυτείες Καλαμών. Θυμίζουμε η ινδική κάνναβης είναι το μόνο εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδας μετά την τρέλα, η οποία όμως δεν επιδοτείται από τα ΕΣΠΑ.
ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
Άντε να δούμε καμιά παλιά εφημερίδα να ξεχειμωνιάσουμε λίγο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: