14/6/12

Μην αυτοκτονείτε, αυτοκτονήστε τους με την ψήφο σας

(Η ανάρτηση αυτή, όπως θα διαπιστώσετε, έχει χορηγό)

Είχα ρίζες στην Αριστερά αλλά μου ’ρθε στο κεφάλι Ριζοσπάστης.
 
Μην προσπαθείτε να πιάσετε κουβέντα με Χρυσαυγίτες. Τους προσβάλλει. Κάντε κάτι που καταλαβαίνουν. Παίξτε στο δικό τους γήπεδο. Πλακώστε τους στο ξύλο. Άλλο να στο λέω κι άλλο να σε δέρνω.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Θα πέσει ξύλο και μέσα στη Βουλή.
ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Αν θέλετε να το γλυτώσετε μην πιάσετε 3%. Κι αν σας καταδικάζει ο λαός να τις φάτε μην κατεβαίνετε στις εκλογές.

Πράγματι, είναι ανάγκη να έχουν βουλευτές για να τους τηλεφωνήσω και να τους πω να πάνε να σπάσουν στο ξύλο κάποιον με το αζημίωτο;

Πόσο ικανός να σώσει την Ελλάδα είναι ο άνθρωπος που χαντάκωσε δύο κόμματα στο ένα από τα οποία ήταν και στο άλλο είναι ακόμα πρόεδρος; Ποιος θυμάται την Πολιτική Άνοιξη; (ΠΟΛΑΝ) Ποιος θα θυμάται άραγε τη ΝΔ; Ο Σαμαράς κατάφερε και έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μας έφερε δώρο τον άρρωστο Παπανδρέου πρωθυπουργό, τον χαντάκωσε κι αυτόν με τη βοήθεια της αεροσυνοδού που παντρεύτηκε (ο γέρος) και το αποκορύφωμα, εξαιτίας του Σαμαρά κονομήσαμε και τον διάδοχο του Ανδρέα Παπανδρέου, τον Σημίτη. Από ποιον μπορεί αυτός ο τύπος από τη Μεσσηνία να σώσει την Ελλάδα; Από τον ίδιο; Είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να το καταφέρει κι αυτό χάνοντας και σ’ αυτές τις εκλογές..

ΧΡΥΣΑΥΓΗ: Δέρνετε τον αλλοδαπό σας, αλλιώς θα τη δέρνουμε εμείς. (Αν είμαστε 5-6 θαρραλέοι κι εκείνος είναι μόνος)

Την άποψη ότι μεθοδεύτηκε το να βρεθεί η συμβασιούχος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, Εύη Τσέκου, στο κοντινό του περιβάλλον, εξέφρασε σήμερα στην κατάθεσή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστος Ζαχόπουλος.

ΧΡΥΣΑΥΓΗ: Νικήστε τον κολλητό σας στο τάβλι, αλλιώς θα τον σπάσουμε στο ξύλο εμείς.

Προφανώς συμφωνούμε με τον αναστηθέντα κ. Ζαχόπουλο, επαυξάνουμε μάλιστα ότι μεθοδεύτηκε από τον ίδιο. Είναι αδύνατον να σκέφτηκαν κάποιοι άλλοι ότι μια πατσαβούρα θα παρέσυρε τον γόη τον άντρακλα σε προστυχιές.

ΧΡΥΣΑΥΓΗ: Γαμείτε τη γυναίκα σας, αλλιώς θα τη γαμούμε εμείς. (Αν έχει όρεξη)

Από το «Έτσι αγαπάει ο Πειραιάς», περνάμε στο «Έτσι αγαπάω τον Καρα-Πειραιά»

ΧΡΥΣΑΥΓΗ: Σκοτώστε τον κλέφτη σας, αλλιώς θα τον σκοτώσουμε εμείς. (Τον πρώτο που θα βρούμε μπροστά μας και αν δεν τον αναγνωρίσετε ως κλέφτη σας θα σας αρχίσουμε στις μάπες μέχρι να τον θυμηθείτε.)
 
Οι διεθνείς τοκογλύφοι (λέγονται και αγορές) δανείζονται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με 1% και με τα ίδια χρήματα δανείζουν χώρες με πολλαπλάσιο επιτόκιο. Όταν οι χώρες δεν έχουν να πληρώσουν τους λένε να μικρύνουν το κράτος τους. Δηλαδή να δώσουν στους τοκογλύφους από τους φόρους των φτωχών κάποια (όλο κα περισσότερα) από αυτά που θα έδιναν στην κοινωνία. Πρέπει να είναι πολύ μαλάκες οι ηγετάρες μας που δέχτηκαν να μη μπορεί να δανείζει η ΕΚΤ απευθείας τις χώρες. Και πολύ μαλάκες είναι οι ηγετάρες που θέλουν να διατηρήσουν αυτή την κατάσταση. Πόσο μαλάκες θα είναι αυτοί που θα τους ψηφίσουν;

ΧΡΥΣΑΥΓΗ: Μη βάζετε τον αστυνομικό σε κίνδυνο. Πατάξτε εσείς το έγκλημα, αλλιώς θα σας σπάσουμε στο ξύλο εμείς. (Μέχρι να θυμηθείτε ότι είστε συνεργάτες αλλοδαπών)

Πάγκαλος: Ακόμη και πρώτος, δεν κάνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ
Βενιζέλος: Μην καρφώνεσαι, Θόδωρε! Θα πάρουν είδηση όλοι ότι το ξέρουμε ποιος θα βγει πρώτος.

ΧΡΥΣΑΥΓΗ: Αν ο κλέφτης που μπει στο σπίτι σας είναι Έλληνας δώστε του κάτι παραπάνω. Εμείς θα δείρουμε τους μετανάστες που του πήραν τη δουλειά και τον έφεραν σε τέτοια κατάσταση. (Αν το αρνηθεί μαύρο φίδι που τον έφαγε, γιατί σίγουρα οι πρόγονοί του θα ήταν Αλβανοί)

Λεφτά υπάρχουν στο Δημόσιο μέχρι τις 15 Ιουλίου. Για μετά δεν μας ενδιαφέρει, γιατί φεύγουμε διακοπές.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
Σύλλογος Εθελοντών Φοροδοτών Ελλάδος: «Δίνετε κάθε δευτερόλεπτο 10 λεπτά από την τσέπη σας, σώζετε πολλά εκατομμύρια € από συνανθρώπους μας που για ψυχολογικούς λόγους δεν μπορούν να πληρώσουν φόρο για να μην τους πουν και μαλάκες. Σώζετε και τις τράπεζες αίματος που σας πίνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: