1/6/12

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

Ο Παπαγιάννης επικαλέστηκε το δημοσιογραφικό απόρθητο και για άσχετους λόγους έριξε το τείχος του κρατητηρίου που τον φιλοξενούσε. Ετοιμάζει εφημερίδα. Ιδού το πρώτο της δοκιμαστικό φύλλο με αληθινή ύλη.
Η κυρία Αλέκα της Κανέλλη είναι πράγματι συνεπής. Ακολουθεί πιστά τη γραμμή Σαμαρά-Βενιζέλου και ενισχύει την τρομολαγνεία λέγοντας δεξιά κι αριστερά ότι την επομένη των εκλογών ετοιμάζονται (από την πλουτοκρατία φυσικά)  χρεοκοπίες και έξοδος χωρών από την ευρωζώνη. Εννοείται ότι αντί για αριστερή κυβέρνηση προτιμά κυβέρνηση των γερμανόφιλων. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ότι συμφωνούν με αυτό όλα τα μέλη ή οπαδοί του κόμματος.

Ο Σαμαράς επιμένει: Η ακυβερνησία χτύπησε και τη μαθητιώσα νεολαία. Στις Πανελλήνιες είχαμε «Βατερλό» στην Φυσική και χαμηλές πτήσεις στα Μαθηματικά. Η Ελλάς χρειάζεται κυβέρνηση για ακόμα ευκολότερα θέματα.

Για όσους ΣΥΡΙΖΑίους έλεγαν τη ΔΗΜΑΡ ουρά του ΠΑΣΟΚ. Από ΕΘΝΟΣ: Συνιστώσα... «Λούκα»!
…Προνομιακές σχέσεις με τον... Α. Τσοχατζόπουλο (αλλά και τη Λ. Κατσέλη) διατηρούσαν τα περισσότερα από τα 127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αποφάσισαν να «μετακομίσουν» στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλειονότητά τους ανήκουν στο Ρεύμα Νέων Σοσιαλιστών. Όπως εύστοχα επισημάνθηκε, δεν αποκλείεται να συγκροτήσουν μια νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, με την επωνυμία «Άκης»!

Η μνημονιακή νεοφιλελεύθερη λογική της Μέρκελ για διαρκή μονόπλευρη λιτότητα προς όφελος των αφεντικών της ΑΠΕΤΥΧΕ. Απόδειξη; Κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο να φέρει στο 40% την κατά τη γνώμη τους, ακροαριστερά στην Ελλάδα. Ακόμα και στον νομό Λακωνίας, τον πλέον βασιλοχουντικό νομό της χώρας, εξελέγη αριστερός βουλευτής.

Ο Τζήμερος είπε ότι κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες. Δηλαδή εμένα τον Ελληνάρα μ’ έχει για να καθαρίζω τζάμια ή να πλένω καμπινέδες; Δεν με παραξενεύει η πολιτική εμφάνισή του, γιατί έμαθα πια καλά ότι η Ιστορία γουστάρει να μας κάνει κάθε τόσο φάρσες.

Τι είναι, ρε παιδιά, αυτή η Ελληνική Οικολογική Αριστερά που δήλωσε ότι συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ; Καλά κάνουν οι άνθρωποι, δικαίωμά τους, αλλά ποιον ακριβώς εκφράζουν; Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά και υποσυνιστώσες; Βρήκαμε ότι κάποιος από αυτούς ονόματι Θέμης Δημητρακόπουλος αποχώρησε πριν τις προηγούμενες εκλογές από τη ΔΗΜΑΡ γιατί διαφώνησε με τη συνεργασία αυτού του κόμματος με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια διαθέτει στις τάξεις του πολύ περισσότερα τέτοια πρώην στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό δεν ενοχλεί τον ΘουΔού, γιατί το κόμμα βρίσκεται κοντά στην εξουσία, που όσο να ’ναι έχει το τραβηχτικό της η πουτάνα!...

Στη ΝΔ ανακοίνωσαν ότι προσχωρούν στελέχη από το Κόμμα Ελλήνων Καμακιών της οργάνωσης Δωδεκανήσων. Σοφός πολιτικός σχολίασε: «Τουρίστριες έγιναν οι πολιτικάντηδες.»

Το ξενοδοχείο που αντικατοπτρίζει την κατάσταση στον τουρισμό μας και στην πολιτική. Κατά το «Πώς σας φάνηκε το ξενοδοχείο μας;»
-Και πού θα βρουν οι αριστεροί λεφτά για να σου αυξήσουν τη σύνταξη, ρε;
-Από τη Ζήμενς.
-Και πού θα βρουν για ν’ αυξήσουν το μισθό του παιδιού σου;
-Από αυτούς που λάδωσε η Ζήμενς.

Ένας αρχηγός κόμματος, ο Στέφανος Μάνος κι ένας (μετέπειτα) υπουργός Ανάπτυξης (έστω και υπηρεσιακός) ο Γιάννης Στουρνάρας, επικεφαλής του ΙΟΒΕ, ιδρύουν ΜΚΟ, το αντικείμενο της είναι η αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου. Ηθικότατο και μη διαπλεκόμενο. Ένας πρώην κι ένας νυν υπουργός κατέχουν οργάνωση μη κυβερνητική με αντικείμενο περιουσία του δημοσίου το οποίο το  διευθύνει η εκάστοτε κυβέρνηση. Όλα γίνονται.

Και τώρα ένα μουσικό διάλειμμα: Στη μελωδία του «Λαός και Κολωνάκι», αλλά με αντίθετο νόημα.
Δεν ήμουν Άκη μου, εγώ, όπως εσύ υπουργάρα
Εγώ όμως βρήκα γκόμενα κι εσύ μία βλαχάρα.

Παίζει και το λάιφ στάιλ μεριά. Το προτείνουμε σε αντίστοιχο κατάστημα που μάχεται σθεναρά για λόγους επαγγελματικούς τις δίαιτες του γλυκού.
Όλοι χοντροί θα γίνουμε, τρώμε δεν τρώμε βάφλες
Και όσοι έχουμε μαλλιά και όσοι είναι καράφλες.

Έκτακτο: Συζητιέται η περίπτωση να παίρνουν ένα ποσοστό από το επίδομα ανεργίας και όσοι παίρνουν επίδομα εργασίας. (Αυτό που παλιότερα ονομαζόταν μισθός) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: