2/6/12

Εκλογές Ιουνίου 2012: Τα Κομμούνια και τα Μνημούνια.

Ευρώ ή δραχμή; Προτιμάς η τσέπη σου να μην έχει δραχμή ή να μην έχει ευρώ;

Η Λαγκάρντ νοιάζεται περισσότερο για τα παιδιά του Νίγηρα επειδή η αποικιοκρατική Γαλλία τα έφερε στη σημερινή κατάσταση που χειροτέρεψε με την ίδια ως υπουργό Οικονομικών. Περισσότερα εδώ. Τους Έλληνες τους μισεί επειδή τα καταφέρνουν καλύτερα από την ίδια στη φοροδιαφυγή.
 
Ισπανία, η Ελλάς του μέλλοντος. Έτοιμη να καταρρεύσει, αλλά δεν είναι και σίγουρο. Ο δεξιός πρωθυπουργός της (το όνομά του δε θα χρειαστεί να το θυμόμαστε) όπου να ’ναι θα ζητήσει βοήθεια από το ΔΝΤ για να σιγουρέψει την κατάρρευση.

Η €λιτ βαράει την κεφάλα της στον τοίχο. Το πείραμα απέτυχε. Μα, στην Ελλάδα πήγαν να το κάνουν; Δε ρωτούσαν πρώτα; Μόνο οι Έλληνες πάντα στο τέλος τα καταφέρνουν. Κανείς και τίποτ’ άλλο δεν τα καταφέρνει εντός των συνόρων της χώρας τους. Ούτε το ευρώ.
 
Στις 14 Αυγούστου του 1974 η οικουμενική κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή προβαίνει σε πρωτοφανή μονομερή ενέργεια αποσύρει την Ελλάδα από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ μετά τον Αττίλα 2. Δεν πάθαμε και τίποτα!...

Ο Τζήμερος αφού έφερε κι άλλο νέο πρόσωπο στην πολιτική, τον Στέφανο Μάνο, σημειώνει δημοσκοπικά (και δημοσκωπτικά) 2,15% συν 1,8% του Μάνου άθροισμα 1,5%. Στην τρίτη εκλογική αναμέτρηση της 12ης Αυγούστου, ο Τζήμερος εκτός από το Μάνο σκέφτεται να συνεργαστεί και με το νέο αίμα που μπαίνει στην πολιτική τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Δράση-Δημιουργία Ξανά, ΛΑΟΣ. 1.5% + 1,5% = 1%.

Τριμερής επιτροπή αποτελούμενη από πέντε δημοσκοπήσεις επισκέφθηκε τον φερόμενο ως πρόεδρο της ΝΔ και του ζήτησε αυξήσεις στις κατώτερες συντάξεις και μισθούς.

Ο Σαμαράς κάθε βράδυ βγαίνει από το σπίτι του, στρίβει δεξιά και ξανά δεξιά και στέκεται απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και ξερογλείφεται. Μετά φεύγει με ελαφρές πηδηματάρες.
 
Όπως βλέπετε τα «ψώνια» στέλνουν μηνύματα, «Το βράδυ θα είμαι στην τηλεόραση, θα είμαι στην τηλεόραση!...» Προφανώς η κίνηση αυτή δεν επηρεάζει το ποσοστό τηλεθέασης που θα σημειώσει η εκπομπή ειδικά μεγάλου καναλιού. Τα μηνύματα στέλνονται για να δείξει ο υποψήφιος τι φοβερός είναι που τον καλούν και στην τηλεόραση, άρα αξίζει να τον ψηφίσουμε. Σα να λέμε ότι αφού ένα ασχημόπαπο βγήκε στην τηλεόραση, δε μπορεί, όμορφο θα είναι κι έτσι πρέπει να το βλέπουμε από κει και πέρα.

Κάθε αυτοκράτορας ή αυτοκράτειρα έχει τον γελωτοποιό-παλιάτσο της για να σκάει στα γέλια. Ιδού η απόδειξη: Από επιστολή Τζήμερου στη Μέρκελ

Εξοχότατη,
σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που κάνετε να προσφέρετε αίμα στην Ελλάδα, για να βγει από την εντατική, αλλά…

Εξοχότατη,
αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα».

Μην τους δώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω, χωρίς αυτή την προϋπόθεση, θα σας το κλέψουν!

Απαγορέψτε στους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς μας εσάς να εξαπατούν…..


Αν θέλετε ν’ απολαύσετε την επιστολή ολόκληρη

Η κυρία Αλέκα καλό θα ήταν να μασάει και να μη μιλάει για τα άλλα αριστερά κόμματα. Καλύτερα θα ήταν αν έβαζε στόχο τουλάχιστον να ξεπεράσει τη Χρυσή Αυγή. Ξεφτίλα δεν είναι, κυρία Αλέκα, μια αριστερή κυβέρνηση, αλλά όταν οι νεοναζιστές παίρνουν μεγαλύτερο ποσοστό από τους κομμουνιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: