5/4/12

Βαγγέλη να σε θάψω

 

 
Βενιζέλος και Σαμαράς θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί της Ελλάδας πέρσι. Εγώ θέλω να γίνουν τώρα πρωθυπουργοί ταυτοχρόνως. Ο ένας στην Αϊτή και ο άλλος στην Ταϊτή. Πάντα μπέρδευα αυτά τα νησιά.
 
Όποιος τα βάζει πιο πολύ με τους μετανάστες παρά με τους τροϊκανούς, φοβάται πιο πολύ τους δεύτερους, αλλά πιστεύει ότι μόνο τους πρώτους μπορεί να νικήσει. Σαν τον ψευτονταή που τον νευριάζει το αφεντικό του και το μεσημέρι πλακώνει στο βρισίδι τη γυναίκα και τα παιδιά του. Επιχείρηση σκουπόξυλο.
Είμαι όλος Αυτιάς: Θα πάω μετανάστης στη Γερμανία και θα στήσω εκεί την επιχείρησή μου. Μπορώ να πάρω μαζί μου και τους Πακιστανούς μου; 

Ο Σαμαράς δέχτηκε τη μείωση του κατώτατου μισθού με μοναδικό κριτήριο ότι τον παίρνουν (για την ώρα) λίγοι. Το ότι δεν φτάνει που δεν φτάνει, άμα μειωθεί κιόλας θα τους πεθάνει, δεν τον ενδιέφερε, γιατί ασχολείται μόνο με τα εγκόσμια.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Λυπούμαστε, αλλά πρέπει να κοπούν κι άλλο οι συντάξεις για να σωθεί η χώρα από τους συνταξιούχους. Σε λίγο θα τους κόψουμε κι αυτούς τι μαλάκες είναι που μας ψηφίζουνε κιόλας.

Κάποιοι φοβούνται ότι αν στις εκλογές επικρατήσουν τ’ αντιμνημονιακά κόμματα οι δανειστές μας θα σκληρύνουν τη στάση τους απέναντι στην Ελλάδα. Ενώ τώρα με τα μνημονιακά η στάση τους είναι μαλακή.

-Ποιοι κάνανε μπάχαλο την Ελλάδα, μπαμπά;
-Οι μνημοναιάκηδες..

Πρώτο «Αρχίζουμε» Βενιζέλου είναι η μετονομασία του ΠΑΣΟΚ σε PASOK. «Για να μη μπορεί να μας διαβάσει παπάς», είπε εξηγώντας την απόφασή του ο πρόεδρος της πρεμιέρας.

-Μπαμπά τι είναι τα φωτοβολταϊκά;
-Η ιδιωτικοποίηση του Ήλιου του ΠΑΣΟΚ.

Η ιστορία γράφει με επίχρυσα γράμματα: «Το ΠΑΣΟΚ ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε. Τώρα το παίρνει πίσω.»

Ο φιλελεύθερος καπιταλισμός με μετοχικό πρόσωπο είναι πολύ καλό σύστημα. Δουλειά δε μας δίνει, μας προσφέρει όμως ψήφο για να το σώσουμε..

2 σχόλια:

pasxalitsa είπε...

ναι , προσεχώς όλοι οι χοντρομαλάκες υποανάπτυκτοι, βουλγάρες και δώρο ένα έϊντζς μια σύφιλη κτλ.... περαστικά σας σούργελα...

Dimitris Tsakalias είπε...

Όλοι Βουλγάρες θα γίνουμε.