6/2/12

Για ακόμα καλύτερα μέτρα

Όπως γίνεται πάντα πριν το πάρσιμο νέων μέτρων συναγερμό σήμαναν γι’ άλλη μια φορά οι τρεις μνημονιοφύλακες πολιτικοί αρχηγοί της Τροϊκομματικής κυβέρνησης με τσόντα τη Ντόρα. Βρήκαμε όμως στο ειρωνικό λεξικό, «Συναγερμός: μηχανισμός που τοποθετείται σε σπίτια και αυτοκίνητα από υπερήφανους ιδιοκτήτες για να υπογραμμίσουν την ιδιοκτησία τους. Ενοχλεί συνήθως τους γείτονες και όχι τους κλέφτες.»

ΤΑ ΝΕΑ: (Κύριο άρθρο 6/2) «Για πρώτη φορά, αυτό που προτείνουν οι δανειστές είναι μία μεγάλη συμφωνία, η οποία πράγματι μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της χώρας.» Δηλαδή για να βγούμε από την κρίση πρέπει πρώτα να βυθιστεί η χώρα στην ύφεση, τη βαθιά φτώχεια, την ανέχεια, την εξαθλίωση, την καταστροφή της κοινωνίας, όπως άλλωστε όλοι σχεδόν παραδέχονται ότι θα γίνει.

Οποιαδήποτε μέτρα, όπως κι αν βαπτίζονται δεν επιβάλλονται από τους δανειστές για να σωθεί η Ελλάδα. Δεν τους ενδιαφέρει ούτε αυτό ούτε να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Θέλουν αντί για λεφτά να πάρουν την Ελλάδα τη μάνα και τον πατέρα μας για ένα κομμάτι ψωμί. Τα μέτρα παίρνονται για εσωτερική υποτίμηση, για να πέσουν οι αξίες κυρίως των ακινήτων και να πάρουν αξία τα χρήματα των δανειστών. Τα άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε είναι πίπες.

Το τελευταίο σαρδάμ του GAP: Ανυπαρκτός Σοσιαλισμός.

Λόγω ανειλλη(γ)μμένων Ο Κατραμτζαφέρης την Τρίτη δεν θα δηλώσει ότι σκέφτεται ν’ αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Όπως οι τρεις σωματοφύλακες, έτσι και οι μνημονιοφύλακες είναι τέσσερις. Σαμαράς, Παπανδρέου, Κατραμτζαφέρης, Ντόρα. Αυτοί είναι πολιτικοί αρχηγοί που συμμετέχουν ή στηρίζουν την κυβέρνηση του Παπαδήμου που είναι ο καρδινάλιος, ο εκπρόσωπος του Πάπα.

-Σώσανε τον 13ο και τον 14ο μισθό.
-Τους υπόλοιπους τους σώσανε;

Επίκαιρο σύνθημα γηπέδων: «Από / πού / θα φύ/γετε»
(Από την κάλπη, γι’ αυτό την αποφεύγουν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου