9/2/12

ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΡΑϊΧ

Στις ΗΠΑ ιδρύονται συνεχώς ιδρύματα συμπαράστασης στους Έλληνες για το καλό των παιδιών μας που δεν έχουμε να τα ταΐσουμε. Θα τα παίρνουν με υπερωκεάνια στη Νέα Υόρκη και θα τα δίνουν έναντι αμοιβής για υιοθεσία σε αμερικανικές οικογένειες. Κωδικός: «Φρειδερίκη Live».
Καταργούνται όλα τα ορφανοτροφεία στην Ελλάδα. Τα παιδιά που φιλοξενούσαν ξεκίνησαν να μεταφέρονται με τραίνα στη Γερμανία για ειδική επιμόρφωση. Στο μανίκι τους το γράμμα “G”.

Νέα απαίτηση της Τρόικας, τα επιδόματα που πήραν οι σεισμοπαθείς να δοθούν στους ευπαθείς, εκτός από το 22% που θα δοθεί για να καλύψει κάποια κωλότρυπα του δημοσίου αξίας εκατομμυρίων. Αν οι σεισμοπαθείς τα έχουν ξοδέψει θα τα επιστρέψουν με κοινωνική εργασία σε γερμανικές κινητές μονάδες παραγωγής που θα μεταφερθούν στα μέρη των σεισμών.

Κάθε τρεις μέρες εργασίας η μία θα είναι ανασφάλιστη για καλυφθεί η χασούρα των ασφαλιστικών ταμείων από το κούρεμα των ομολόγων που είχαν αγοράσει υποχρεωτικά.

Όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες θα παίρνουν τις αμοιβές τους από τον ειδικό λογαριασμό αποπληρωμής του χρέους, αφού βέβαια πρώτα καλυφθεί η μηνιαία δόση, ό,τι περισσεύει θα το μοιραζόμαστε.

Για κάθε δήλωση της Μέρκελ ή οποιουδήποτε άλλου Γερμανού αξιωματούχου σχετική με την Ελλάδα θα πληρώνουμε τέλος 10 χιλιάδων €.

Με την άρση της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ θα παραμείνουν στις θέσεις τους μόνο όσοι προσφέρουν πραγματικά έργο και όχι μόνο όσοι έχουν χοντρό μέσο. Παρακαλώ, μη γελάσει κανείς.

Η μείωση εισοδημάτων δεν έφερε την εσωτερική υποτίμηση. Οι τιμές προϊόντων στην αγορά της Ελλάδας είναι υψηλότερες (με η χωρίς ΦΠΑ) από τις τιμές στη Γερμανία. Διαμαρτύρονται έντονα Γερμανοί τουρίστες και επίδοξοι αγοραστές ακινήτων. Ναι διαμαρτύρονται και Έλληνες αλλά αυτοί ζουν εδώ συνήθισαν στην πείνα και την ανέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου