10/1/12

ΝΕΑ Μ(Π)ΕΤΡΑ

Προσοχή, προσοχή, αύριο έχουμε την καθιερωμένη πανελλήνια άσκηση πανικού. Από δεκάτης πρωινής ώρας μέχρι δεκάτη βραδινή όλοι έξω από υποκαταστήματα τραπεζών με κατσαρόλες, μαχαιροπήρουνα ή δραχμές στα χέρια. Όσοι εκείνες τις ώρες βρεθούν οπουδήποτε αλλού θα τιμωρηθούν παραδειγματικά από τις τράπεζες. Τιμή συμμετοχής στην άσκηση 1 €.

Κρατικά παγκάρια στήνονται σε δρόμους, πλατείες και εισόδους επαγγελματικών κτηρίων ή δημοσίων υπηρεσιών. «Δώστε και σώστε».

Σήμερα το υπουργείο Οικονομικών χρειάζεται 22 εκατομμύρια €, τρία ανά κάτοικο, υπολογιζόμενων και των απωλειών. Το πλιάτσικο θα γίνεται μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Από την ώρα εκείνη και μετά όποιος συλλαμβάνεται και δεν διαθέτει το χρυσό χαρτάκι-απόδειξη υποχρεούται να δώσει επιτόπου ένα λίτρο αίμα. Αν είναι ανήλικος πρέπει να δουλέψει σε συνεργείο καθαρισμού δημοσίων χώρων.

Όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 13 ή 25 υποχρεούνται να παρουσιαστούν αύριο και ώρα 6 π.μ. στο κοντινότερό τους υποκατάστημα της ΔΕΗ. Υποχρεωτική ενδυμασία η στολή αγγαρείας.

Μέχρι την Παρασκευή το υπουργείο Υγείας πρέπει να παραδώσει στην Τρόικα 10 χιλιάδες νεφρά και χίλιους κερατοειδείς χιτώνες. Συμμετοχή υποχρεωτική κατόπιν κληρώσεως.

Οι ΑΦΜίτες με λήγοντα 100 υποχρεούνται μέχρι την Πέμπτη απογευματινή να παραδώσουν στο κοντινότερό τους αστυνομικό τμήμα από έναν διαρρήκτη συλληφθέντα εν ώρα υπηρεσίας ή επ’ αυτοφώρω.

Από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σωφρονιστικών ιδρυμάτων ανακοινώθηκε παράταση της προθεσμίας μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής ώστε οι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ να παραδώσουν μία πατάτα έκαστος καταθέτοντάς την στο κοντινότερό τους υποκατάστημα Αγροτικής Τράπεζας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Σκέτης αποφασίζει και διατάσσει να παρουσιαστούν τη Δευτέρα στις 2 μ.μ. όλοι οι εν ενεργεία ή απολυμένοι δημοσιογράφοι στην Πλατεία Συντάγματος με ένα κουβά νερό ο καθένας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Όσες διαθέτουν ΑΦΜ που αρχίζει από μηδέν και τελειώνει σε εννέα υποχρεούνται να παρουσιαστούν αύριο 12η μεσημβρινή ώρα στο ναό της ενορίας τους με ένα ταψί παστίτσιο καθεμία ή νηστίσιμα μακαρόνια ογκρατέν για τα κατά τόπους ιερά συσσίτια

Ο Παντελής Καψής απαιτεί αύριο διακαναλικό τηλεοπτικό μαραθώνιο αγάπης για τη σωτηρία των οικογενειών Τεγόπουλου, Κουρή, Μπόμπολα και Ψυχάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου