29/1/12

Τα ομόλογα γιεγιέδες

Η εφορία δε μπορεί να μαζέψει φόρους, η κατάσταση στην οικονομία μας είναι πια αφόρητη.

Θεωρώ σωστή τη φορολόγηση του τάφου μου. Το κακό είναι ότι ξεκίνησε από την ώρα που μου σκάψανε το λάκκο κι εγώ δε λέω να πεθάνω και χρεώνομαι.

Άκουσα ότι το σλόγκαν της εφορίας που ετοιμάζεται είναι, «Έλα να μας βρεις πριν σε βρούμε εμείς». Και ποτέ να μη βρω την εφορία όμως, αυτή θα με βρει μια μέρα μετά.

Τραγούδι εποχής: Παπαδήμο μάγκα κι άρχοντά μας έλα τώρα πάρε τα υπάρχοντά μας.

Σύνθημα για τοίχο: «Το Ευρώ ζει».

Πρόχειρο διαγώνισμα στο μάθημα της ιστορίας: «Δηλαδή οι ήρωες του ’21 και του ’40-’41-’45 έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας χρεωμένοι μέχρι το λαιμό;»

Στη Ναυτεμπορική βρήκαμε: «Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις θα συρρικνωθούν κατά σχεδόν 100.000 στρατεύματα στο πλαίσιο περικοπών των δαπανών του Πενταγώνου και της δημιουργίας ενός «μικρότερου, σφιχτότερου» στρατού, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αμυνας Λίον Πανέτα.»

Τι θα γίνει με το δικό μας στρατό; Ή όπως συνηθίζουμε θα τους μιμηθούμε ή θα την πληρώσουμε εμείς στη λογική της κάλυψης από άλλους της χασούρας τους.

Κι ένα αστείο επιπέδου Κωστόπουλου: Το μουλάρι είναι γαιδούρειος ίππος. Αν το ταΐζουμε γαρίδες θα γίνει γαριδούρειος ίππος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου