29/1/12

Απόπατος μισθός

Βενιζέλος: Διαπραγματευόμαστε (για) το μέλλον μας. (Όχι το δικό σας)

Αυστηρή επίπληξη του GAP στον Χρυσοχοΐδη: «Είσαι και μαρτυριάρης!...»

Ο Παπαδήμιος ησύχασε τους πιστωτές μας δηλώνοντας ότι η Ελλάδα δεν θα κάνει στάση πληρωμών. Πετύχαμε το χειρότερο. Ζούμε σε μια χρεοκοπημένη χώρα που συνεχίζει να πληρώνει.

Ο Τροϊκανός μπαίνει στο υπουργείο και ο υπουργός τον υποδέχεται φορώντας ρόμπα ξεκούμπωτη, επειδή έπιασε το υπονοούμενο.

Οι κυβερνητικοί δωσίλογοι περιμένουν να φύγει το κλιμάκιο των αρχόντων για να ξαναρχίσουν να πουλάνε τσαμπουκά στους κατώτερους, δηλαδή όλους εμάς που τους ψηφίσατε. (Εγώ δεν ψήφισα ποτέ κανέναν από αυτούς)

Παλιά έπαιρνες σπίτι με στεγαστικό δάνειο για να γλυτώσεις το ενοίκιο. Τώρα νοικιάζεις αυτό το σπίτι σε άλλους και το ενοίκιο ίσα-ίσα φτάνει (αν καταβάλλεται) για το στεγαστικό δάνειο, τα χαράτσια και τις παράπλευρες απώλειες. Στην τσέπη σου μένει κάτι για το μισό του δικού σου ενοικίου. Συμπέρασμα. Αγόρασες σπίτι για να πληρώνεις μισό ενοίκιο και άπειρους φόρους. τίποτα για να πληρώσεις το δικό σου ενοίκιο.

Μωρή Κατακουζίνα, έμαθες ότι Έλληνας στρατιωτικός που υπηρετεί στον Έβρο, συνελήφθη από λιμενικούς στην Ηγουμενίτσα, καθώς οδηγούσε νταλίκα που μετέφερε παράνομους μετανάστες με προορισμό την Ιταλία;

Κι ένα ευχάριστο: Οι γαλοπούλες του Πάσχα διατίθενται σε τιμές λογικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου